Името на поета и певец Калоян Димитров - Балан бе

...
Името на поета и певец Калоян Димитров - Балан бе
Коментари Харесай

Менте Балан изнудва за пари от фалшив профил

Името на поета и артист Калоян Димитров - Балан бе забъркано в онлайн кражба, видя HotArena.

Измамник криещ се зад подправен профил на създателя, дава отговор на известия и желае пари. Схемата бе разобличена от същинския актьор в формалния му профил в Instagram. Реалният профил на Калоян във Facebook е блокиран от  недоброжелателите му, по тази причина той не може да види оповестеното наличие, както и да реализира връзка с двойника си.

" Приятели, от няколко дни имам фалшив профил във фейсбук, който изнудва хората за пари. Не е смешка работа, мен ме е блокирал и не мога да го рапортувам, само че ви апелирам да го  направите. Намерете го... Благодаря ви ", написа Димитров в развлекателната платформа Instagram, където пуска скрийншот на пострадала почитателка. Впечатление прави положителното оформление на страницата. Името на Балан е изписано вярно,  профилната фотография е настояща и подвежда меломаните.

Измамникът желае регистрация, което наложително включва потреблението на кредитна карта. " Не е нужно да се притеснявате. Може да употребявате кредитна карта на вашето семейство или на близко лице, с цел да завършите ", гласи едно от известията му. На този стадий Балан няма да търси правата си в съда, само че в случай че злоупотребите продължат, а него неговите симпатизанти бъдат попарени е подготвен да предприеме нужното с цел да откри съперника си, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР