Името на първата българка, която е на крачка да стане

...
Името на първата българка, която е на крачка да стане
Коментари Харесай

Вижте първата българка на крачка да стане космонавт

Името на първата българка, която е на крачка да стане космонавт, е Татяна Иванова. Тя е млада, а ентусиазмът да реализира най-голямата фантазия в живота си, се чете в погледа ѝ.

Иванова към този момент е призната да взе участие в програмата на НАСА за кандидат-астронавти и несъмнено е на крачка по-близо до задачата си да излети в Космоса. Татяна споделя, че е пленена от безкрайността оттатък небето още от дете, а когато е единствено на 15 година взема решение, че ще се бори за фантазията си. В момента е студент по инженерна физика, а един ден, който наближава от ден на ден, евентуално ще бъде първата жена космонавт в България.



"Фокусирана съм върху пътя до звездите ", безапелационна е тя, като споделя, че в детството си е била обект на подбив, поради прекомерно смелата си фантазия, в която има вяра и до през днешния ден. Но като една същински мощно набожен в себе си и опциите си жена, приканва в никакъв случай да не се отхвърляме:



"Без значение каква е фантазията и задачата ви, не се отхвърляйте от нея и натрийте носа на всеки, който не има вяра във вас ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР