Името на оперната звезда Пласидо Доминго се появява в разследване

...
Името на оперната звезда Пласидо Доминго се появява в разследване
Коментари Харесай

Замесиха Пласидо Доминго в скандал с проституция

Името на оперната звезда Пласидо Доминго се появява в следствие на сходна на фракция организация в Аржентина, която има и офиси в Съединени американски щати и чиито водачи са упрекнати в закононарушения, включително и полова употреба, съобщи “Асошиейтед прес”.

Самият Доминго преди време бе упрекнат в полов тормоз от редица дами. Сега той не е упрекнат по отношение на аржентинския случай.

"Пласидо не е направил закононарушение, не е част от организацията, а по-скоро е бил потребител на проституция ", съобщи представител на правоприлагащите органи, поискал да запазил анонимността си. Проституцията не е противозаконна в Аржентина.
Полицията е направила дузина обиски в Буенос Айре, като е взела на прицел "Йога учебното заведение на Буенос Айрес ", което е построило фетиш към водача си и е свело членовете си до обстановка на пробване и/или полова употреба, се споделя в документи на прокуратурата по случая.
Организацията е имала минимум три офиса в Съединени американски щати - в Лас Вегас Чикаго и Ню Йорк. Досега 19 души са били арестувани в Аржентина, до момента в който минимум трима обвинени се търсят в страната, както и четирима в Съединени американски щати.

Записани диалози

В хода на следствието е имало и подслушвания. При тях са били записани диалози на мъж, за който управляващите споделят, че е Пласидо Доминго, с член на групата, разпозната като Сусана Менделеевич. По време на диалозите са се обсъждали срещи с Доминго, до момента в който той е бил в Буенос Айрес за серия от концерти през април. Менделеевич, която е аржентинска пианистка, е считана за отговаряща за дейностите за полова употреба в организацията.

В някои от диалозите на Доминго с Менделеевич се загатва и името на Хуан Перкович, който е на 84 години и е водач на групата.

Сексуалният трафик и употребата са били главен източник на доходи за групата, чиито приходи на месец се правят оценка на към 500 000 $. В "Училището за йога в Буенос Айрес " е имало доста групи дами, принуждавани да имат полови връзки в подмяна на пари, настояват прокурорите по случая. Най-малко седем дами са били включени в групата, когато са били към момента деца или младежи и са били полово експлоатирани.

Хора са идвали от Съединени американски щати в Аржентина, с цел да вършат секс с тези дами, а от време на време дами са били превозени до прилежащ Уругвай и до Съединени американски щати за полови срещи, написа още "Асошиейтед прес ".
Организацията също така е вършела търговия и с лекарства за сънотворна терапия и е изпращала психотропни субстанции в Съединени американски щати.
Перкович дружно с други членове на групата е бил задържан, а десетки парцели и транспортни средства са запорирани. Групата също така е учредила бизнес структури, с цел да пере пари, добити от противозаконни действия и е получила благосъстоятелност върху парцели на нейни членове след гибелта им.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР