Името на най-младата майка в историята е известно - това

...
Името на най-младата майка в историята е известно - това
Коментари Харесай

Деца раждат деца: Тъжните истории на най-младите родители

Името на най-младата майка в историята е известно - това е перуанката Лина Медина, която роди едвам на пет годишна възраст. Младите татковци обаче са доста повече. Според медиите най-младият от тях е момче от Нова Зеландия, което стана татко на 11 години.

По данни на вестник " Ню Зилънд хералд " подрастващият бил прелъстен от 36-годишна учителка - майка на негов съученик. Тя му предложила бира и встъпила в сексуален контакт с него. Тогава момчето било на 11 години, дамата поддържала с него връзка цяла година.




На всичко от горната страна развратната педагожка забременяла от ученика. Той, не знаейки какво да прави, разказал за всичко на шефа на учебното заведение. Жената била уволнена. Според законите на Нова Зеландия обаче тя не понадлежала на друго наказване. Вместо това обаче учителката я споходило друго, по-страшно нещо - взели детето й. Било обявено, че с възпитанието му ще се заемат сътрудници от обществения патронаж. Самият татко също бил спретнат под настойчивост.




В историята има и други млади татковци. Така да вземем за пример британецът Шон Стюард стана татко на 12 години. През 1998 година неговата 16-годишна съседка Ема Уебстър роди наследник от него на име Бен. По-късно тя сподели пред публицисти, че не знаела на какъв брой години е възлюбленият й.

В деня на раждането класният началник дал на Шон свободен ден, с цел да може да участва на раждането. Двойката решила да отгледа детето дружно под управлението на своите родители, само че след половин година Шон изоставил момичето.




Друг прочут млад татко също е от Англия - Алфи Патън, който стана баща на 13 години. Дъщеря 15-годишната Шантел Стидман, с която той прекарал единствено една нощ, му роди щерка. Узнавайки за бременността на момичето, двамата решили да не споделят на никого, с цел да запазят живота на бебето. Майката на Шантел не подозирала нищо, до момента в който не обърнала внимание на възходящия стомах на щерка си.

Двойката дала обещание да възпитава щерка си Мейси. В медите се появиха публикации за смелата Шантал и за това, че бащата не е Алфи. ДНК разбор удостовери, че Алфи, който английската преса назова " момчето с кукленото лице " не е татко на Мейси. Истинският татко бил 14-годишният Тайлър Баркър.

А историята на британеца Нейтън Фишборн, който се снабди с дете, когато бил на 14 години, се смята за щастлива. Майката била негова съученичка - Ейприл Уебстър. Те нарекли сина си Джейми, а Вейтън решил да не се отхвърля от него. Той декларирал, че е благополучен да бъде татко и е подготвен да направил всичко за детето. Родителите на младата майка, които първоначално били в потрес, впоследтвие били щастливи от раждането на внука си.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР