Името на младата французойка Каеде Убер е известно на онези,

...
Името на младата французойка Каеде Убер е известно на онези,
Коментари Харесай

Наследницата на Ванга предсказва страховити атентати и преврати

Името на младата французойка Каеде Убер е известно на тези, които имат вяра в паранормални и свръхестествени явления.

Мнозина считат, че момичето е наследило великия подарък да предсказва бъдещето от българската пророчица Ванга. Но дали това е по този начин?

Преди гибелта си сляпата ясновидка споделя, че е пристигнало време да си върви, само че няма да си отиде и предсказва появяването на Каеде, упоменавайки с акуратност мястото и времето, когато ще се роди нейната наследница и предсказва, че тя ще стане известна ясновидка.

Дълго след гибелта на Ванга светът към момента нямаше своята велика пророчица, до 2003 година, когато във френския град Монпелие не се появява 5-годишната Каеде.

Приликата сред момичето и баба Ванга е удивителна.

Когато била на 15 години, тя губи зрението си също като петричката пророчица и също като нея, Каеде дава отговор на въпросите с поразителна акуратност, оповестява esoreiter.ru. Нейните жестове значително наподобяват тези на баба Ванга. Тя поддържа връзка със света на духовете, беседва с извънземни, вижда какво ще се случи в бъдещето и не на последно място — Каеде има способността да лекува всички други, само че не и себе си.

Всичко това кара доста хора по света да я одобряват за новата Ванга, само че има и скептици, които виждат в дребното момиче едно болно и нещастно дете и даже измамница.

Момичето обаче, предсказва с удивителна акуратност разнообразни събития.

Миналата година Убер приказва за атентатите в Западна Европа, преди те да се случат.
Сега тя твърди, че в Украйна ще има нов прелом, още по-страшен от оня, който стартира на Майдана. Във виденията си Каеде вижда и ужасни кръвопролития, които ще се случат в Съединени американски щати и Европа тази година.

Наследницата на Ванга споделя и за нова духовна задача на Русия и за бъдещето на човечеството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР