Името на Митар Тарабич – син на православен свещеник, нашумява

...
Името на Митар Тарабич – син на православен свещеник, нашумява
Коментари Харесай

Идва краят на света, хората ще умират в небето: Пророчествата на сръбския пророк Митар Тарабич за Трета световна война

Името на Митар Тарабич – наследник на православен духовник, нашумява с книгата " Кремански пророчества ", която съдържа едни от най-точните предсказания за 21 век. Преведена е на няколко езика и продължава да бъде известна. Това е един от най-загадъчните и известни текстове с предсказания в света. Как би могъл един необразован селяндур, живял през 19-ти век, да планува огромните събития и световните промени, настъпили няколко десетилетия след живота му?

Разбира се, Митар не е написал самичък книгата. В село Кремна в Сърбия, където живеел пророкът, единственият образован бил протойерей Захарий. Първоначално той не вярвал в пророчествата, които Митар споделял с него, само че откакто няколко предсказания в действителност се сбъднали, почнал да ги записва в детайли.

Митар обичал да прекарва времето си измежду съселяните си, които постоянно ставали неволни очевидци на странните му видения. Един ден той седял със съседите си край огъня, когато внезапно скочил и извикал „ Уви! Княз Михаил е мъртъв! Виждам го намушкан! "  Отначало го сметнали за вманиачен и го изпратили да ревизират мозъка му, само че на сутринта пристигнала новината, че сръбският княз Михаил Обренович в действителност е умрял.

Митар предсказал и личната си гибел. Той изпратил своя племенник при Захария, с цел да го докара и да прочете заупокойна молитва на погребението му. Когато протойерейът дошъл, видял по какъв начин Митар коси тревата и отказал да погребе здрав човек. Същата нощ предсказанието на пророка за личната му гибел се сбъднало.



Пророчествата, разказани в книгата, са много ясни и написани на елементарен език, за разлика да вземем за пример от кодираните предсказания на Нострадамус, които могат да се поясняват по разнообразни способи. Все още обаче някои точки от пророчествата на Митар Тарабич остават неразгадани.

Най-известните видения на сръбския оракул са свързани с политическите събития в родината му, както и с Първата и Втората международни войни. Той планувал и напредъка в медицината и технологиите, в това число и основаването на устройство, което ще разреши на хората да виждат изображения от целия свят (телевизора).

Тарабич има и мемоари, в които говорел за галактически постижения: „ Хората ще се возят на специфични уреди до Луната и звездите. Те ще търсят живот, само че няма да намерят живот, сходен на нашия “.

Други предсказания на Тарабич, които към момента не са се сбъднали, само че може да се случат в бъдеще, приказват за появяването на странни заболявания, които никой не може да излекува, и настъпването на Трета международна война, след която животът на Земята ще се промени коренно.



Илюзии и заболявания

Пророчествата предизвестяват, че хората ще бъдат заслепени от личния си разум и ще не помнят за Бог, което ще докара до свят на заблуда, където хората скоро ще не помнят за любовта в интерес на егоистичните си стремежи. Ето какво гласят част от най-плашещите пророчества на Тарабич:

Известно време откакто светът стартира да живее в мир и разцвет след Втората огромна война, всичко това ще бъде единствено горчива заблуда, тъй като мнозина ще не помнят Бог и ще се покланят единствено на своя човешки разум.

Тези, които ще четат и пишат „ разнообразни книги “ с числа, ще мислят, че знаят най-вече. Тези специалисти ще оставят животите им да се управляват от техните калкулации и ще вършат и живеят тъкмо както им споделят тези цифри. Злите хора ще правят зли каузи. Те ще отровят въздуха и водата и ще разпространят мор из моретата, реките и сушата и хората ненадейно ще умрат от разнообразни болести.

Митар продължава с това, че измамата и завистта ще ръководят, а омразата един към различен ще бъде толкоз огромна, че няма да има място за доверие и грижа, хората евентуално ще се грижат повече за своите движимости, в сравнение с за околните си. Хората ще живеят дълго време, без да могат да опознаят себе си и ще вършат доста нелепости с цялостната убеденост, че знаят всичко и могат всичко. Те обаче ще съжаляват доста, че не са разкрили истината по-рано, тъй като тя е стояла от самото начало пред тях.



Ще се появят доста специалисти, които ще бъдат голяма спънка по пътя на това осъзнаване, само че когато хората получат това познание, тогава те ще осъзнаят заблудата, в която са се намирали, до момента в който са слушали и изпълнявали наставленията на своите специалисти.

Митар Тарабич също бил безапелационен, че някои хора занапред ще могат да схванат, че трудът и знанието не костват нищо, в случай че водят до заличаването на света. И вместо безсмислено да се въртят в търсене на познания, те ще стартират да търсят отговорите в себе си. Споменава се и избран оракул, който ще може да съобщи някаква истина на хората. Въпреки това, дълго време неговите разкрития няма да бъдат признати.

Митар споделя и за човек, който ще се появи надалеч на север. Той ще научи хората на обич и съчувствие, само че към него ще има доста Юди и лицемери, които ще спъват делото му. Никой от тези лицемери няма да желае да знае какво е същинската човешка берекет, само че мъдрите му книги ще останат да идващото потомство.

Трета международна война

Хората, които стартират тази война, ще имат свои учени, които ще измислят разнообразни и странни гюлета. Когато избухнат, тези гюлета няма да убиват, а ще омагьосват всичко живо – хора, армии и добитък. 

Пророчествата на Митар споделят, че дребните войни, които ще се случат след Втората международна война, ще доведат до последната огромна война. Конфликтът ще засегне по-голямата част от планетата, като се изключи страната „ на края на света “. В тази война повече хора ще умрат в небето, в сравнение с земята. Хората на земята ще бъдат приспани за дълго време и ще се разсънят едвам след края на Третата международна война.

Много от тях ще се научат да медитират и това ще ги приближи до Божията мъдрост, само че ще бъде прекомерно късно, тъй като злите към този момент ще са опустошили цялата земя и хората всеобщо ще стартират да умират.

Ще бягат от градовете и ще търсят планини с три кръста и там, вътре, ще могат да дишат и да пият вода. Тези, които избягат, ще спасят себе си и фамилиите си, само че не за дълго, тъй като ще пристигна огромен апетит. Въпреки че ще има доста храна, евентуално цялата ще бъде отровена.

Според пророка след всички тези събития животът ще се промени радикално и ще стартира нов стадий в развиването на човечеството: възраждането на културата и духовността.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР