Името на Мария Шарапова отново бе въвлечено в сериозен скандал,

...
Името на Мария Шарапова отново бе въвлечено в сериозен скандал,
Коментари Харесай

Нов скандал с Мария Шарапова

Името на Мария Шарапова още веднъж бе въвлечено в сериозен скандал, обвързван с машинация за милиони. Индийски съд прикани топ тенисистката да се яви на авансово чуване по дело за машинация заведено против огромна строителна компания.

Бившата другарка на Григор Димитров е застрашена от съд поради присъединяване си в реклама на съвременен комплекс, който компанията трябвало да построи в индийския щат Харяна.

44-годишната локална жителка Бавана Агарвал стартира правосъдно дело против компанията Homestead, които трябвало да вдигнат ВИП жилищата. Фирмата продала на зелено десетки жилища още през 2013 година с обещанието, че те ще бъдат подготвени до 3 години.

До момента обаче строителството даже не е почнало. Установено е даже, че компанията изобщо не е получила позволение за градеж, само че все пак продавала жилища. Връзката с Шарапова идва от това, че рускинята е била привлечена за рекламно лице на плана, за което получила няколко милион $. Комплексът даже бил кръстен на нея - Ballet by Sharapova.

Излъганата жена твърди, че се е доверила на вложителите точно поради тенисистката.

„ Шарапова освен беше рекламно лице на мошеничеството, само че и насърчаваше хората да влагат в него. Следователно тя е част от незаконната група”, твърди потърпевшата индийка.

Мария стартира съдействие с Homestead още през 2012 година, като компанията не отдръпна поддръжката си към нея даже по време на допинг абсурда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР