Името на Мария Шарапова беше забъркано в имотна измама в

...
Името на Мария Шарапова беше забъркано в имотна измама в
Коментари Харесай

Шарапова забъркана в измама с апартаменти!

Името на Мария Шарапова беше забъркано в имотна машинация в далечна Индия. Бившата номер 1 в света на тениса получила солидна сума, с цел да може строителна компания да употребява името ѝ като реклама за собствен нов план през 2013 година

Според акцията, компанията щяла да построи комплекс от първокласни кооперации, наименуван "Балетът на Шарапова ". Строителните действия трябвало да завършат за 3 години, само че до през днешния ден не е направена първата копка.

Десетки заможни поданици на щата Харян обаче вложили солидни суми. Някои от тях настояват, че точно името на носителката на 5 трофеи от Големия шлем е повода да се доверят на строителите.

"Шарапова освен, че популяризираше старателно мошеничеството, само че и насърчаваше хората да влагат в него. Съответно тя е част от незаконната група. Реших да платя още точно поради Шарапова, тъй като имах вяра, че откакто тя е рекламно лице и комплексът носи нейното име, няма по какъв начин да ме излъжат ", твърди Бавана Агарвал, която към момента чака предплатения си дом.

Тя и десетки други излъгани ще заведат дело против изпълнителите, а и против самата Шарапова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР