Името на Мария Габриел ме изненада, но Бойко Борисов -

...
Името на Мария Габриел ме изненада, но Бойко Борисов -
Коментари Харесай

Журналист: Името на Мария Габриел ме изненада, но Бойко Борисов - не

Името на Мария Габриел ме изненада, само че Бойко Борисов - не. Той обича да слага дами на виновни постове. Ходът му е доста добре премислен. Това е знак на открито, предвид на това, че България има значими стъпки, които да извърви - участие в еврозоната, Шенген, ПВУ. Това съобщи журналистът Валерия Велева по Българска национална телевизия.

Мария Габриел е диалогичен човек, само че не се одобри с възторг вътре в страната. Реакцията на политическите сили не е “уау ". Борисов и Христос да предложи за министър председател, реакцията на ПП-ДБ ще бъде същата, разяснява Велева.

Според нея е доста значимо какво ще предложи Мария Габриел на останалите политически сили по време на срещите на следващия ден. “Дали ще успее да ги убеди в най-важните цели на България. Много е значимо да разберем какъв ще е образа на това държавно управление ", сподели още тя.

Зад това държавно управление би трябвало да застанат действителни депутатски гласове. Последните няколко седмици политическите сили се пробват да заобикалят думата “коалиция ". Наречете го тогава “алианс ". Българите и България имат потребност от държавно управление. То може да съществува, в случай че бъде подкрепено от Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ. Нека ГЕРБ не се опасяват, че ще разгласят тази поддръжка. С ПП-ДБ няма да стане, уточни Валерия Велева.

Ако не се избере държавно управление с министър председател Мария Габриел отиваме на избори. Вторият мандат няма кой да го поддържа. Трети мандат е в областта на фантазиите, че той ще има живот, добави още Велева.

По думите и политическия разсъдък ще надделее и ще имаме кабинет с министър председател Мария Габриел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР