Името на футболиста на Манчестър Сити Бернардо Силва продължава да

...
Името на футболиста на Манчестър Сити Бернардо Силва продължава да
Коментари Харесай

Барселона продължава с интереса си към Бернардо Силва

Името на футболиста на Манчестър Сити Бернардо Силва продължава да се загатва измежду набелязаните играчи от Барселона за лятната селекция на каталунците. Според испанският вестник “Спорт “ мениджърът на “гражданите ” Пеп Гуардиола е подготвен да продаде португалеца след края на сезона.

28-годишният Силва е скъп високо от управлението на Барселона, а предстоящата по-добра финансова обстановка на клуба ще бъде от изгода за дейностите на трансферния пазар. Все още не е ясно обаче каква сума ще могат да предложат каталунците за подписа на футболиста, който има още две години от сегашния си контракт с британския тим.

Ако Барселона въпреки всичко успее да притегли Бернардо Силва, това може да попречи на устрема на Реал Мадрид да купи Джуд Белингам от Борусия (Дортмунд), защото би обезпечил спомагателни средства за Манчестър Сити, който също демонстрира интерес към британския национал.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР