Името на финансовия консултант Петър Михайлов, или както е редно

...
Името на финансовия консултант Петър Михайлов, или както е редно
Коментари Харесай

ОБЗОР: Тасо остава в ареста, снимки с дрон от къщата на Вълка от Марково

Името на финансовия съветник Петър Михайлов, или както е редно да го назоваваме - Вълка от Марково по сюжета на касовата лента с Леонардо ди Каприо, изплува от историческа скица за източване на пари към изобретението и едноименната компания " Снифекс ".

Известният пловдивски наркодилър Цветан Господинов – Батмана още веднъж е арестуван за разпространяване на опиати, научи TrafficNews.

Стълпотворение от пловдивски управленци имаше през вчерашния ден на най-новото магнетично място на града – „ Форум Север”. Изключителното завещание на Филипопол най-сетне закупи тип, който заслужава, като всеки един детайл по него се виждаше, че е изработен по конец. Докато обаче кметът режеше лентата на Форума, по-малко от 200 метра, към момента стоят следите от ледената пързалка.

Десетки жители се събраха на митинг против решението на Окръжен съд-Пловдив да остави под домакински арест Данчо Денчев, който аргументи съдбовната злополуката в село Анево. Родители, близки и съседи на почерненото семейство, което загуби 2-годишното си дете след трагичния случай, са тази заран пред Съдебната палата в Пловдив, с цел да изискат правдивост.

" Съжалявам за случилото се. Много скърбя. Не съм употребявал опиати. Пия медикаменти и евентуално те са се отразили на тестът. " Това съобщи Данчо Денчев, който аргументи съдбовната злополука в село Анево, при която почина 2 годишно момиченце, а баба му е в болница с тежки контузии.

Кипърският предприемач Анастасиос Симилидис – Тасо апелира мярката си за неотклонение – „ задържане под стража” в Апелативен съд – Пловдив. Предишната инстанция разпореди Тасо да остане в ареста преди да бъде екстрадиран в Кипър. Той бе арестуван след Европейска заповед за арест,поискана от кипърските управляващи.

Движението по ул. „ Богомил “ в сектора от кръстовището с ул. „ Лев Толстой “ до ул. „ Богомил “ №89 ще се стопира поетапно в интервала от 26 април до 15 юли.

Фирмата концесионер на кариерата над Белащица възвръща извозването на скална маса от обектите си. За желанията на „ Европейски пътища “ АД излиза наяве от формалното им мнение, препратено до Инициативния комитет „ Стоп на кариерите над Белащица “ и локалното кметство. В проектите на концесионера влиза активността по транспортиране на към този момент добития материал да започва на 27 април.

Коалиционен конфликт през днешния ден обтегна обстановката сред ръководещите. Ябълката на раздора се оказа възможната концепция България да прати оръжие на Украйна.

Депутатът от партия " ИТН " Иво Атанасов изиска оставката на Христо Иванов от " Демократична България " като ръководител на краткотрайната комисия за промени в Конституцията. Атанасов аргументира настояването си с това, че комисията към момента не е провела нито едно съвещание:

От думите на Трифонов излиза наяве, че и той изцяло поддържа подпомагането на Зеленски с оръжие. Шоуменът също по този начин прикани въпросът да бъде решен в най-скоро време в Народното събрание и даде поръчка, че Има Такъв Народ ще поддържат изпращането на оръжие.

Бойко Борисов даде брифинг в централата на ГЕРБ след поста на премиера Кирил Петков за българските дейности в поддръжка на Украйна. По-рано водачът на Политическа партия съобщи, че има червени линии в обединението, като Българска социалистическа партия и ДСБ са на двете крайни позиции, по отношение на военната помощ за Украйна.

Пожар е избухнал тази нощ в жилище на бул. " Пещерско шосе " в Пловдив. Инцидентът е станал към час след среднощ, като са били обгазени три дами.

Катастрофа е станала тази заран на кръговото кръстовище на SPS-a. Блъснали са се два леки автомобила в лентата в посока Тракия на бул. „ Освобождение “. По първична информация случаят е станал поради отнето преимущество. Двамата водачи са леко потърпевши, като единият има болки във врата, а другия контузия на главата.

Празничен базар Капана ще посреща посетители в идните почивни дни. Той е ситуиран в пространството над тунела над ул. Гладстон и ще работи от през днешния ден до 25 април. Макар и по-камерен като участници и тази година базарът има своите забавни оферти - от аксесоари за коса, изпъстрени с цветя, атрактивни папийонки с декорация от дървени детайли, до направени от солидно дърво подноси и дъски.

Километрични опашки се извиха на граничен пункт „ Маказа”, демонстрират изявления в обществените мрежи. От сутринта има засилен трафик към Гърция от българи,които са решили да прекарат Великден в южната ни съседка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР