Името на Езра Милър определено се откроява в Холивуд. Е,

...
Името на Езра Милър определено се откроява в Холивуд. Е,
Коментари Харесай

Супергероят, който напада жени

Името на Езра Милър несъмнено се откроява в Холивуд. Е, не толкоз поради актьорските му умения (засега), колкото поради ексцентричния му метод на обличане.
 Ансел Елгорт, Езра Милър, Little Nas X, Хари Стайлс и модата с грима при мъжете
Грим за мъже - наклонността на 2020 година

Какво да чакаме измежду звездите

И до момента в който чакаме някакво развиване към подготвяния независим филм за " Светкавицата ", в който той би трябвало да влезе в основната роля, Милър се забърква в много съществени неприятности.

В обществените мрежи беше публикувано клипче, на което се вижда по какъв начин артистът хваща за гушата момиче и го поваля на земята.
 Снимка 475732

Според Variety, случаят е се състоял на 1 април в бар в Рейкявик, Исландия, и е бил същински, а не плод на някаква смешка.

Към момента няма информация за това дали против Милър са повдигнати някакви обвинявания. Нито той, нито Warner Bros. са споделили и нещо по тематиката. Много почитатели в обществените мрежи обаче към този момент показаха недоволството си от проявеното принуждение.
 Езра Милър, Светкавицата и какво се случва със сюжета на кино лентата
Ще напусне ли Езра Милър кино лентата за Светкавицата

Какви са последните вести

Според немалката част от тях, студиото би трябвало да приключи контракта си с артиста неотложно. Според YouTube канала на Мики Сътън, който е неприкрит почитател на комиксите, негови източници настояват, че Warner Bros. даже обмислят да пернат шалтера на целия филм, написа Cosmic Book.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР