Името на Делян Пеевски беше забъркано в поредния кръг от

...
Името на Делян Пеевски беше забъркано в поредния кръг от
Коментари Харесай

Пеевски: Сигналите срещу мен претърпяха пълно фиаско

Името на Делян Пеевски беше забъркано в следващия кръг от клевети. Това стана на интернационалната конференция на тематика „ Европейски практики и благоприятни условия за противопоставяне на корупцията ". Атаката беше инспирирана от Георги Георгиев – ръководител на гражданското съдружие „ Боец ", което обслужва ползите на Българския Мадоф - Цветан Василев, обвиняем задочно сега за кражбата на 4 милиарда лв. от КТБ.

Потърсен за коментар, Делян Пеевски съобщи: " Смятам, че КПКОНПИ (Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество) би трябвало да оповести неотложно резултатите от инспекцията, а не нейният ръководител да изяснява по какъв начин тя била завършена.

Аз самият също не съм известен, като още на следващия ден (сряда - бел. ред.) публично ще ги запитам. След като ме ревизират, да имат доблестта да кажат и какво са открили.

Липсата на явен отговор дава единствено мотив на прислужниците на Цветан Василев и на олигархичния кръг „ Капитал " да замесват името ми в следващите клевети и да фабрикуват подправени вести по мой адрес. Аз нямам терзание от инспекцията, защото през последните години съм проверяван неведнъж от прокуратурата и данъчните органи по всевъзможни сигнали на същите тези прислужници на олигархията, в това число и такива, подавани в чужбина, като всички сигнали претърпяха цялостно крушение. Защото съдържат само неистини и целят да основават медиен звук и подправени вести.

Наясно съм и за аргументите, заради които съм под непрекъснат прицел на псевдо-борците с корупцията, които единствено видимо са „ борци ", а в реалност обслужват само ползите на тези, които им заплащат. Причината е, че аз посредством моите медии разкривам шайката български олигарси, ограбила страната ни и техните далавери. И никакви инспирирани инспекции по техните лъжливи сигнали няма нито да ме уплашат, нито да ме спрат. По-интересен обаче е въпросът за какво държавните органи, организирали конференцията, позволяват присъединяване и на лица, чиито връзки и зависимости от подсъдими олигарси са обществено известни. Просто от доверчивост, неведение или преднамерено и дали прислужници на същите тези олигарси не се подвизават и в техните редици. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР