Името на Дакота Джонсън стана по-популярно по света, благодарение на

...
Името на Дакота Джонсън стана по-популярно по света, благодарение на
Коментари Харесай

Дакота Джонсън разкри: Боря се с това от 14-годишна

Името на Дакота Джонсън стана по-популярно по света, с помощта на присъединяване си във кино лентата " 50 нюанса сиво " и продълженията.

Сега актрисата е на корицата на лятното издание на списание Marie Claire. В изявлението Дакота споделя нови неща към себе си, за които не всеки е знаел.

Оказва се, че Дакота се бори от доста години с депресията.

Виж още:

" Боря се с депресията от дребна – откогато бях на 14, 15 години ", споделя пред изданието актрисата. 

Тя споделя още, че благодарение на експерти, е осъзнала, че това прочувствено положение е нещо, което може доста да ѝ навреди във всяко отношение.

Тя споделя още, че в никакъв случай преди този момент не е споделяла намерено за проблемите с депресията, пристъпите, които е имала, тъй като не е желала да приказва за проблемите си пред други хора.

" Научих да одобрявам психическото си положение като нещо красиво, тъй като ми оказва помощ да усещам света, да го чувствам по един по-различен метод ", споделя още 30-годишната актриса.

Виж още:

Актрисата не крие също, че има странности в характера, които обаче я вършат неповторима и друга. Тези разнообразни неща са ѝ помагали и в работата, когато е трябвало да изглади характерни облици за един или различен филм.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР