Името на Борисов отваря врати. В момента, в който трябва

...
Името на Борисов отваря врати. В момента, в който трябва
Коментари Харесай

Даниел Митов: Много европейски лидери звънят на Борисов за Северна Македония, не на правителството

Името на Борисов отваря порти. В момента, в който би трябвало да се реши някакъв проблем, те звънят на Борисов, не на държавното управление. Всички вероятни европейски водачи, които се ангажираха със Северна Македония – Франция, Германия, Европейска комисия, хора от всички тези страни и европейската комисия са звънели на Борисов, сподели Данаил Митов, зам.-председател на ГЕРБ, по Би Ти Ви. По думите му Борисов е човек с престиж, който, като каже нещо, може да обезпечи и решението, и аргументацията.

Според Митов този парламент е привършен, болшинството, което ръководи, също. Нагласите в обществото са се трансформирали. Затова би трябвало да има предварителни избори и оттова нататък да се върви към непоклатимост.

Имаме добра връзка с нашите гласоподаватели и знаем доста добре какво желаят, съобщи Митов. Той счита, че и другите гласоподаватели ще гласоподават за ГЕРБ, тъй като са видели фалша на останалите.

След като Българска народна банка намали прогнозата си за растежа на стопанската система, а Европейска комисия чака 12,5% инфлация в България, за Митов това е знак, че ръководещите боравят с мечти и илюзии и на хората стартира да им тежи всекидневието, най-елементарните неща.

Променена е легитимността и тежестта на обособените партии в обществото, счита той. Като в същото време ГЕРБ не бяга от отговорност, като е върнала мандата.

„Непрофесионално говорене. Така не се прави, това е аматьорщина.“ Така Митов оцени думите на Асен Василев, казани пред „Капитал“, съгласно които непознати посолства подшушвали за държавно управление на наши партии.

Митов подсети, че това е индивидът, който сподели, че американското посолство му е довело „Джемкорп“. „Когато кажеш а, кажи и б, кажи кои са тези партньори“, сподели още Митов.

Той разяснява и резултатите от експертизата на фотосите с кюлчетата, които се оказаха манипулирани. Митов изясни, че в този момент някои хора очевидно не харесват този резултат. Същевременно сподели, че го интересуват други фотоси сега. „Кой ще зададе въпрос за тези фотоси, на които хората наподобяват на Лена Бориславова и Кирил Петков“, попита Митов.

За него това е типичният двоен стандарт, който демонстрират някои групи. Дори и при почтени избори стартират да крещят и да викат, че има операция. Истината е, че тези хора презират личния си народ, счита Митов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР