Името на боксовата ни звезда Кубрат Пулев за пореден път

...
Името на боксовата ни звезда Кубрат Пулев за пореден път
Коментари Харесай

Предлагат На Кобрата Олимпийски Медалист

Името на боксовата ни звезда Кубрат Пулев за следващ път беше забъркано измежду евентуалните противници на съперник в тежката категория. Този път 36-годишният софиянец беше посочен като една от другите възможности прес сребърния медалист от олимпийските игри в Рио през 2016 година Джо Джойс.

Предложението идва от страна на авторитетния боксов уебсайт boxingnews24.com, който неотдавна стартира концепцията Пулев да се изправи против носителя на пояса във версия WBC Дионтей Уайдър на галавечер в Ню Йорк, на която притежателят на 3 трофеи Антъни Джошуа да се бие с Джарел Милър.

Според изданието, някогашният международен първенец Дейвид Хей, който е взел Джойс под крилото си, би трябвало да концентрира опитите си в това да му провежда дуел всред дузина боксьори, измежду които са Карлос Такам, Чарлс Мартин, Бръмейн Стивърн, Александър Димитренко и Кубрат Пулев.

„Джойс наподобява повече от сигурен победител против всички. Единственият от тези, които би могъл да му сътвори проблеми, е 194 сантиметровият Пулев. И то единствено поради мощния му ляв прав“, написа изданието boxingnews24.com, представено от „Телеграф“. Неумолиимия, както е прочут Джо Джойс, има на сметката си три мача на професионалния кръг с 3 победи.

КУБРАТ ПУЛЕВ РАЗКРИ КАКВО Е ОТКАЗВАЛ МНОГОКРАТНО



фотоси: getty images, Daily Star
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР