Името на Бил Гейтс най-често се свързва с основаната от

...
Името на Бил Гейтс най-често се свързва с основаната от
Коментари Харесай

В края на третата вълна: Бил Гейтс предупреждава - идват още пандемии, а не сме подготвени!

Името на Бил Гейтс най-често се свързва с учредената от него империя Microsoft, само че в последната година тайни теории го свързват и с Коронавирус, чипиране и 5G. Цялата история с тези теории сякаш ни води към 2015 година, когето той предизвестява, че не сме подготвени за идната пандемия. Такова предизвестие прави и през 2017 г. 

Е, по-лошото е, че Бил Гейтс още веднъж предизвестява, че идват още пандемии, а ние, макар Коронавирус, към момента не сме готови. По думите му е имало уроци, които можехме да научим по време на тази пандемия, само че не сме го създали. Според него е могло и да бъдем много по-мъдри в дейностите си.

Виж още: Най-доброто следва! Брад Пит с блестящи думи за Мария Бакалова: Тя ще бъде огромна звезда! 

" Притеснявам се, че бързо ще забравим случилото се. Така се случи с епидемията от ебола ", напомня той. " Надявам се, че защото доста пари бяха изгубени в този момент, поколението да помни случилото се ", разяснява той в изявление за Sky. 

Виж още: Хлебарки, бедност, мизерия: Миа Халифа проговори за най-тежкия интервал в живота си

По думите на милиардера и човеколюбец идната пандемия може да бъде и по-лоша от тази с ебола. " Ебола не се популяризира по въздуха и когато разберете, че сте инфектиран, към този момент ще сте заразили доста хора, които даже ще са и на легло. Вирусът може да се популяризира безсимптомно и да се чувствате добре - да ходите на пазар, да пътувате в аероплан, и да заразявате хората. Това е в действителност сериозен проблем ", разяснява още Гейтс.

Виж още: За тези зодии Великден ще бъде невероятен и ще им донесе доста неща 

Въпреки опасенията си Бил Гейтс е убеден, че все още светът върви към края на тази пандемия и напълно скоро всичко ще бъде обикновено. Той предвижда това да се случи най-късно до края на 2022 година, когато имунизациите ще бъдат налични на всички места по света. 

Изображение: Getty Images/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР