Името на Андрю Тейт се споменава все по-често и стана

...
Името на Андрю Тейт се споменава все по-често и стана
Коментари Харесай

Андрю Тейт: от кикбоксьор до скандална интернет личност

Името на Андрю Тейт се загатва все по-често и стана известен поради няколко неща. Кой обаче е той в действителност? Няма по какъв начин да не ви е попадало най-малко едно видео в TikTok, в което Андрю изяснява своите възгледи за живота. Ако го потърсите в Уикипедия, ще видите, че той е съумял предприемач, който в предишното се е занимавал с кикбокс. Ако обаче прочетете вести за него, ще видите, че се е забърквал в много кавги и е имал проблеми с полицията. 

Виж още: Старата обич наслойка не хваща?! Стела и Сандев за страхотния им секс, отворените връзки и още

Андрю е роден на 14.12.1986г. във Вашингтон, Съединени американски щати. От дребен се занимава със спорт, а с помощта на кариерата си в кикбокса той добива известност. През 2009г. печели купата на  Sport Karate Association (ISKA) в тежка категория. След това следват редица други триумфи. През 2013г. той печели и втората си купа в оспорван 12-рундов дуел. 

Виж още: Reunion time: Мацки от " София Ден и Нощ " се събраха - сякаш безгрижно, а Instagram прегря

Неговата известност отвън спорта идва с присъединяване му в Big brother 17 (Обединеното кралство). Той е отхвърлен от формата поради изтекли фрагменти в общественото пространство, на които се вижда посягане над жена. По-късно обаче излезе версия, че дамата във видеото е била съгласна с това и той бил изпъден от формата погрешно. 

Виж още: Петър Петров загатна, че е новият Ерген? Летецът желае да разкрие истината

Най-скандалното към неговата персона е мнението му за връзките сред мъже и дами. Той си навлече гнева на доста хора поради туитове, в които изяснява какво съгласно него е полов тормоз по отношение на обвиняванията за полово принуждение на Харви Уайнстийн. Според Тейт жертвите на принуждение носят споделена отговорност с насилниците за случилото се. 

Виж още: Бясна силиконка: Жасмина Стоичкова назова този вид мъжете комплексари и има право!

Неговият бизнес включва основаването на трафик към уеб страницата му, предлагащ курсове за образование за замогване и за взаимоотношенията между  мъже и дами. Всичко е основано на уеб камери като той стартира бизнес благодарение на неговите “приятелки “. Така нещата се разрастват до 75 девойки, а в бизнеса му оказва помощ неговият брат. 

Виж още: Десита се изфука с нови гърди на Слънчака, Галин пък гъзарее на топ плаж

Неговите курсове за това по какъв начин да бъдеш алфа мъжага и да се справяш добре в живота стават извънредно известни и доста хора си заплащат за тях. Според разнообразни източници кикбоксьорът е натрупа част от парите си и поради вложения в разнообразни крипотовалути. Към момента той има над 2.7 млн. почитатели в Instagram, където непрестанно показва първокласен метод на живот. Тейт живее в Румъния и постоянно посещава страната ни. 

Изображение: https://www.instagram.com/cobratate/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР