Името му е мистерия. Дрехите му, когато ги носи ,

...
Името му е мистерия. Дрехите му, когато ги носи ,
Коментари Харесай

Показаха книга със секс сцени на шейх от Османската империя

Името му е тайнственост. Дрехите му, когато ги носи, допускат за човек с висок сан в Османския съд. Съдейки по извънредната книга, която документира половия му живот, той несъмнено е прекарал младините си в наслаждение.

200 годишната книга - името на която се превежда "Шейх припомнящ младостта си " - би трябвало да е коствала цяло положение и е лишила десетилетия да бъде приключена.

ВИЖТЕ КАДРИ НА ТВОРБАТА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Има три дати, упоменати в ръкописа: 1779, 1799-80 и 1817 година, което допуска, че производството му обгръща най-хубавата част от живота на шейха.

Тази творба е дело на няколко художника, а в текста се загатва град Шумна, през днешния ден Шумен, в България, написа изданието The Times.

Тя е избрана, като една от най-богато илюстрираните еротични книги в света и се чака голям интерес към нея на търга на Аукционната къща "Сотбис " в Лондон този месец.

Смята се, че може да отстъпи само на известната индийска Камасутра.

Sheikh’s diary bares all, literallyhttps://t.co/Tz2GuVynGr
— Lucy Bannerman (@TimesLucy) April 9, 2018
Със сигурност ще бъде единствената творба, която обрисува толкоз див колективен секс, а в това време демонстрира нежни и любящи елементи.

"Това е книга с еротични илюстрация от най-високо качество " споделя специалистът Киара де Николас.

ВИЖТЕ ФАКТИ ЗА СЕКСА ОТ МИНАЛОТО В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Творбата изобразява дългия живот на османски плейбой. Все още не е разпознат, само че по метода на обличане излиза наяве, че е живял в двореца на султана.

На изображенията мъжете и дамите постоянно носят едни и същи мрачно сини тюрбани. Смята се, че може би това е неговият късметлийски тюрбан, а точно той подсказва, че е бил човек от обкръжението на султана.

В една от изобразените подиуми, по-стар шейх е изобразен с продажница. Тя брои монети на пода, до момента в който той стои зад нея.

Нарисуваните подиуми са от разнообразни места - турската баня, пекарната, а даже има и такива в гробница.

Има толкоз хомосексуални подиуми, колкото хетеросексуални.

Книгата съдържа 39 пълноразмерни композиции, 45 подиуми на половин страница и редица по-малки илюстрации. Предвижда се, че ръкописът може да се продаде за 500 хиляди $.

Хилядолетната история на едно противоречиво откритие - дилдото

Вибриращата кутия на Клеопатра и още обстоятелства за секса от предишното

Еротичната литература е известна в Османската империя.

Изглежда, че наръчникът в началото е предопределен като версия на арабски текст от 13-ти век, чието заглавие се превежда като "Завръщането на остарелия човек към младостта посредством силата на секса " или "Подмладяване на стареца в неговите умения за сближение ".

Сцените на дамите по двойки и в групи, в това число безразборното потребление на секс играчки от османската ера, са редки изображения на лесбийски секс в ислямското изкуство.

Експерти считат, че книгата евентуално не е била предопределена за необятната общност.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР