Името му е Джоузеф Шардън и компанията, в която работи

...
Името му е Джоузеф Шардън и компанията, в която работи
Коментари Харесай

Всички Впериха Поглед! Ето Кой Е Бащата На Бебето На Поли Генова! Първи Снимки!

Името му е Джоузеф Шардън и компанията, в която работи има офиси на доста места по света. От известно време продуктите на компанията се продават и у нас. Като най-честото им предопределение е за концерти и турнета.

Поли се среща с холандската си половинка по време на Евровизия 2016, която бе в Швеция. С него я среща Благой Камалски, който е прочут с Шардън и е от най-близките другари на певицата. Двамата се харесват от пръв взор, само че връзката им става по-сериозна много по-късно.



Генова и половинката й обичат да пътешестват. Те вместо да се срещат ту в България, ту в Холандия отиват на отмора в Бали. Където откриват, че са родени един за различен. А когато Поли схваща, че е бременна Джоузеф незабавно се мести в страната на обичаната си и заживяват дружно, предават от hotarena.net.



До скоро изпълнителката пазеше в загадка кой е мистериозния й обичан. Беше забранила на всичките им общи другари да пускат техни фотоси в обществената мрежа. А най-много да разясняват кой е таткото на бъдещото й отроче.

Според близки до двойката и двамата са доста влюбени, само че надали ще минат пред олтара тъй като били срещу брака. Бебето ще се роди до дни и името му към този момент било определено. Щяло да е интернационално, разкриват осведомени.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР