Името е част от личната карма на човека. То може

...
Името е част от личната карма на човека. То може
Коментари Харесай

Имена, които носят щастие

Името е част от персоналната карма на индивида. То може даже да окаже въздействие върху метода, по който той възприема себе си и мястото си в света.

Някои родители избират имена, които имат несъмнено значение или символика, с цел да предначертаят пътя на детето си с шанс и ентусиазъм. Името постоянно е обвързвано с културни и фамилни обичаи.

Изборът на име може да бъде метод за опазване и предаване на културната еднаквост, написа " Обекти ". Също по този начин някои хора имат вяра, че името може да повлияе на характера и даже на ориста на индивида.

Ето кои са 7-те най-популярни мъжки и женски имена, за които се счита, че носят шанс и благополучие:

1. Елена

Това е измежду най-популярните женски имена, само че също по този начин и измежду тези, които се считат за най-щастливи. Притежателките на това име имат светла и лесна орис, която не е засенчена от тежки проблеми и неприятности.

Те са умни и привлекателни, елементарно вършат кариера, като израстват с лекост в йерархията. Те са общителни, открити и елементарно се схващат с хората, като всеки намира общ език. Хората обичат и ценят притежателите на това име поради тяхната сензитивност, сърдечност и деликатност.

2. Александър

Сред мъжките имена това име се счита за изключително щастливо и успешно. То е от гръцки генезис и носи особено значение – „ страж ", „ бранител ", „ същински мъж ". В разнообразни разновидности това име е публикувано по целия свят, само че най-известните му носители са Александър Велики и Александър Невски.

Всички Александровци са величествени още от детството си, надарени са с особени качества на характера. Те се отличават с увереност, целенасоченост, храброст и самонадеяност.

3. Наталия

Жените с това име са уверени, упорити и не се предават елементарно, нито разрешават компликациите да ги пречупят. Притежателките на това име са работливи и точни, доста отзивчиви и откровени, макар че могат да бъдат огнени.

Жените с това име са работливи, стремят се да доближат висоти в кариерата си и нормално се оправят доста добре. Благодарение на своята словоохотливост те постоянно са в центъра на вниманието и поддържат връзка с лекост с всевъзможен вид хора.

4. Богдан

Значението на това име е „ обещано от Бога ", а такова име не може да не даде щастлива орис на своя собственик. Човек с името Богдан знае цената си, той е спокоен, балансиран, елементарно се схваща с хората и реализира огромни триумфи в бизнеса.

Често Богдан става прочут, показвайки невероятни качества в региона на творчеството или технологиите. Хората с това име ценят вдъхновението и способността за импровизация, умеят да взимат ексцентричните решения.

Богдан е човек от фамилен вид. Всеотдаен брачен партньор и любящ татко.

5. Ирина

Жената с това име може да реализира главозамайващ триумф в разнообразни сфери, защото умее да възнамерява живота и времето си, може да се похвали с изявени креативен заложби и явен разум. Името ѝ значи „ мир и успокоение ".

Нейното наличие фактически внася успокоение в екипа или фамилията, тя е подготвена да оказва помощ на всички изцяло безкористно. Ирина има дарбата да убеждава, само че без експанзия или напън. С това тя притегля близките и ги печели на своя страна. Ирина увлича в дела, умее да бъде лидер и да въодушевява другите.

6. Николай

Преди всичко, името се свързва със Свети Николай Чудотворец. В разнообразни разновидности се среща по целия свят, принадлежи към десетте най-популярни имена и това не е инцидентно.

Притежателите на това име са спокойни и уравновесени, имат харизма, която им оказва помощ да печелят хората, да оглавяват огромни предприятия и концерни. Често хората с това име имат огромен разум и тънко развита вътрешен глас, което им оказва помощ да плануват заплахите. Те са привлекателни и общителни, имат доста другари.

7. Иван

Едно от най-популярните имена в света е Иван. То има своите вариации в другите страни: Джон, Ян, Жан, Йохан, Иван и други

Собственикът на това име има мощен ангел-хранител, който го защищава от всички неволи и го направлява. Носителите на тези имена стават известни, демонстрират лидерски качества. Те са общителни, открити и отдадени на приятелите, на работата и на фамилията.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР