Името, дадено ни от нашите родители, понякога е много важно

...
Името, дадено ни от нашите родители, понякога е много важно
Коментари Харесай

Всеки се смееше на необичайното ѝ име, но днес тази жена...

Името, обещано ни от нашите родители, от време на време е доста значимо за нашия живот в бъдещето и ни споделя доста за нас. Разбира се, няма да се радвате, в случай че се казвате Марихуана Пепси Вандик, само че тази жена има тъкмо такава орис.

Тя обаче е решила да одобри необикновеното си име, обещано ѝ от родителите ѝ и даже придобива докторска степен по въпроса за нейното име.

Марихуана Пепси Вандик отхвърли да промени името си, с цел да потвърди на себе си и другите, че е допустимо да се преодолеят предразсъдъците. Тя към този момент е майка на дете, а предишния месец публично стана доктор Марихуана Пепси, откакто получи докторска степен в Университета на Уисконсин.


Майката на Марихуана е вярвала, че името, което ѝ е дала, ще я „ направи известна по целия свят”, споделя доктор Вандич.

Тя обаче е напуснала дома си, когато е била на 15 години, приключва гимназия и факултет и към този момент е придобила докторска степен. Пътят ѝ до тук обаче не е бил лек. Била е осмивана в учебно заведение, а учители и шефове ѝ са се опитвали да я принудят да промени името си, само че тя отказвала.



"Хората вършат толкоз доста от това ", сподели тя.

Темата на нейната докторска степен е обвързвана с нейното име - „ Черни имена в бели класни стаи: държание на учителя и усещанията на учениците “.

Марихуана Пепси работи в Университета в Белойт и споделя, че без значение от името ѝ, тя в никакъв случай не е пушила марихуана и не е пиела пепси.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР