Именно, за да почете паметта му, та се стегна и

...
Именно, за да почете паметта му, та се стегна и
Коментари Харесай

Дълбоки Съболезнования. 5 Месеца След Смъртта На Ласкин, Любимата Му Александра Сърчаджиева Още Страда За Него

Именно, с цел да уважи паметта му, та се стегна и макар персоналните си премеждия, с горделивост одобри да участва на събитието. И не скри, че е чест за нея да бъде жури в кинофестивала „ Велко Кънев “.

За самата Сърчаджиева спомените от фестивала са горчиво-сладки. Актрисата още претърпява доста тежко загубата на обичания си брачен партньор. Александра споделя, че възнамерява да замине за Франция, където театралната й натрупа има изяви напълно скоро. Звездата ще употребява момента, с цел да отдели няколко дни и на екскурзия, с цел да се разсее от тъгата си.

„ Само да имам свободно време “, споделя още концепцията си Алекс, написа HotArena.net. Тя получава поддръжка от една от най-близките си приятелки — Даниела, половинката на Чочо Попйорданов. Двете дами са си доста близки и са мощно сплотени в тъгата си. Даниела даже постоянно остава да спи в дома на Александра и противоположното, с цел да й оказва помощ до момента в който се възвърне от гибелта на брачна половинка си, написа още „ България през днешния ден “.

„ Помагам й, тъй като я одобрявам. И тъй като Чочо и Иван бяха най-хубави другари “, споделя още вдовицата на Попйорданов, която също има една щерка — Катя, осиновена от двамата, малко преди гибелта на огромния артист.

Алекс Сърчаджиева още страда по Иван Ласкин сн. Нова телевизия

Що се отнася до Алекс Сърчаджиева, актрисата буди удивление с високия дух, който демонстрира. Но тя не крие, че й е извънредно мъчно да бъде мощна. Три месеца след загубата на Ласкин, тя го поменава и в обществените мрежи. „ Още не мога да си намеря място от загубата. Много те обичам, обичани, в никакъв случай няма да те не помни “, написа актрисата със сълзи на очи. А приятелите и фенове се молят да остане мощна и да откри кураж, с цел да продължи.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР