Именно в този ден всичко лошо и остаряло е много

...
Именно в този ден всичко лошо и остаряло е много
Коментари Харесай

21.12 е ден на зимното слънцестоене. Има три мощни минути, през които да си пожелаете нещо

Именно в този ден всичко неприятно и остаряло е доста по-лесно да се пусне. Такава е силата на деня…

От този ден стартира нов витален цикъл, прераждане, придвижване към щастието и слънцето. Енергията и зимното слънцестоене не би трябвало да се пропущат. Важното е да не се влезе в него с мръсна сила.

Нашата сила е задръстена от неприятни привички, кавги и злоба, обезверение в личните сили, мързел и незаинтересованост, потиснатост и отчаяние, алчност, алкохол и тютюн, неразбираеми взаимоотношения и други

Отървете се от всичко това както на равнище мисли, по този начин и на равнище дейности: изхвърлете боклуците, ненужните движимости, старите предмети и всичко, което не носи наслада на очите и душата.

В интервала на на зимното слънцестоене е значимо да сте в положително въодушевление, да излъчвате непорочност, положителни мисли. Без обиди, горест и кавги.

Именно в този ден всичко неприятно и остаряло е доста по-лесно да се пусне. Така ще се зададе силата на деня.

Сутринта на 22 декември не забравяйте въображаемо да се усмихнете и да поздравите слънцето, помолете го за сила и мощ за напредък на всички ваши стремежи, планове и хрумвания.

А в деня на зимното слънцестоене е изключително значимо да употребявате две вълшебен и мощни минути, с цел да посадите най-важните кълнове. След това го вършим още два пъти (на 22 декември и 23 декември).

21:12 – това е времето за тези, които в действителност желаят естетика и баланс, които желаят нови попълнения в фамилията, мислят за разширение на фамилията, както и за тези, които мислят да трансформират специалността си и да отворят уменията си към света (нещо обвързвано с работа с хора: творчество, връзка, поддръжка и помощ).

22:12 – силата на три двойки и по едно и също време с това на седмицата. Тази минута е заредена с мъдрост и специфична сила, магнетизъм, шанс и мощ.

В тази минута помислете за най-съкровеното и какво тъкмо ви вълнува, на какво несъмнено сте способни и от какво в действителност, в действителност се нуждаете, кое е значимо за вас и е в действителност ваше (връзки, здраве, пренасяне, нова специалност и т.н.). Основното е, че не крадете това предпочитание, не надничате, вие сте подготвени да действате за неговото осъществяване, да му се отдадете изцяло и изцяло.

22:22 е мощен портал, зареден с силата на парите, положителните страсти и отговорността. Разбирате ли, че без отговорност и фина интервенция от небето не можете да получите нищо просто по този начин? Всичко това са резултати от вашия труд. Важно е да се ангажирате с това да се развивате всеки ден, да сравнявате себе си през вчерашния ден с през днешния ден, да растете и да се грижите за себе си.

В тази минута наложително бъдете със светла и чиста душа. 

Изберете онази минута, която дава отговор на вашето откровено и съкровено желание-намерение.

Вървете към светлината с Вселената! Бъдете тази светлина за себе си и своите откровени, съкровени и същински стремежи. Накарайте ги да се осъществен по най-хубавия метод!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР