Именно те са изправени пред сериозно предизвикателство. Това написа в

...
Именно те са изправени пред сериозно предизвикателство. Това написа в
Коментари Харесай

Извънредна Информация От Военния Министър Красимир Каракачанов! Нова Огромна Опасност За България! В Момента Всички Имаме Дълг Да

Именно те са изправени пред съществено предизвикателство. Това написа в профила си във Facebook военният министър и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Ето още какво споделя той:

Над 2 милиона турци, родени в България, или техните наследници в Турция, които непринудено са се отказали да бъдат част от страната ни според доброволните изселнически спогодби от 50-те, 60-те и 70-те години на предишния век, които не са платили даже стотинка налог на страната ни през годините зад граница, ще могат да претендират да получат назад българското си поданство, съгласно новия законопроект, импортиран за следващ път от Движение за права и свободи, който влиза в пленарната зала.

„ Става въпрос за бърз ред за възобновяване на поданството на тези, които са лишени от българско поданство незаслужено, те са родени в България и всеки ден мислят за България ”, сподели Хамид Хамид, депутат от Движение за права и свободи.

Ето това е действителната операция и опасност за страната ни. Партии, които с дейностите си през годините демонстрираха и потвърдиха, че работят срещу ползите на страната ни, манипулират обществото с псевдо патриотични тези и „ удрят “ по тематиката българщина. Именно техните дейности през годините, преди действителната интервенция на Патриотите, даваха властта в ръцете на Движение за права и свободи – дали посредством Тройната коалиция (заедно с Българска социалистическа партия!), или по времето на пагубното държавно управление на Орешарски, посредством гласовете на точно тези „ българи “ в Турция.

Напомням също по този начин, че съгласно турското законодателство двойното поданство е неприемливо. Единствените изключения южната ни съседка по граница прави единствено и само за така наречен „ български турци “. Защо?

Ние, същинските патриоти, като част от 43-ото Народно заседание, ограничихме броя на секциите в Турция, с цел да спрем външната интервенция на Движение за права и свободи и производната им групировка ДОСТ в българската политика. Именно ние преди изборите спряхме влизането на над 300 хиляди псевдобългари, които даже не приказват, не четат и не схващат сякаш „ родния “ им български език, само че имат искания да гласоподават на българските избори и да дефинират кой ще бъде в законодателната, изпълнителната и правосъдната управляващи на майка България.

В ход е проект за неоосманистки подем на Балканите. Няма по какъв начин да допуснем това!

Уважаеми депутати, не забравяйте едно - България е на Балканите от 1400 години, а партиите идват и си отиват. Не продавайте българския народен интерес!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР