Именно така ще работи залата във ВМА. По думите му

...
Именно така ще работи залата във ВМА. По думите му
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски предлага мобилни екипи и ваксинационни центрове на две смени до 22 часа

Именно по този начин ще работи залата във ВМА. По думите му с напредването на етапите от проекта за имунизация ще възникне проблем с хората, които са на работа да не могат да се имунизират в работно време. Ето за какво с работа на две смени до по-късно, този проблем може да се преодолее и да бъдат обхванати по-голям брой жители.
Ген. Венцислав Мутафчийски заяви, че щабът ще предложи имунизационни центрове в огромни лечебни заведения да имат мобилни екипи и имунизационен център, който да работи на две смени до 22.00 часа.

717 души от Военномедицинска академия до в този момент са имунизирани, като 491 от тях са в софийската военномедицинска академия. В санаториумите към момента не са стартирани имунизациите, заяви ген. Мутафчийски.

Той сподели, че откритата зала за имунизации във ВМА ще работи непрестанно до момента в който трае имунизацията. Имаме подготвеност да разкрием още такива зали, които да бъдат в помощ при всеобщата имунизация, уточни той.

Председателят на Националния действен щаб за битка с ковид сподели, че ръководеното от него лечебно заведение е ангажирано и с имунизацията на персоналните лекари, а към този момент има сделка и с шефове на учебни заведения и детски градини, които имат направени описи с искащи да се имунизират, с което да стартира втората фаза от националния имунизационен проект.

Процесът стартира да става все по-масов, уточни Венцислав Мутафчийски.

Той заяви, че щабът ще предложи имунизационни центрове в огромни лечебни заведения да имат мобилни екипи и имунизационен център, който да работи на две смени до 22.00 часа. Именно по този начин ще работи залата във ВМА. По думите му с напредването на етапите от проекта за имунизация ще възникне проблем с хората, които са на работа да не могат да се имунизират в работно време. Ето за какво с работа на две смени до по-късно, този проблем може да се преодолее и да бъдат обхванати по-голям брой жители. /БГНЕС
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР