Именно ръководената от Кадиев партия Нормална държава застана зад кандидатурата

...
Именно ръководената от Кадиев партия Нормална държава застана зад кандидатурата
Коментари Харесай

Партията На Георги Кадиев Подкрепи Арестуваната Иванчева На Изборите. Ето Неговия Коментар: Със Сигурност Има И По-Корумпирани От Нея

Именно ръководената от Кадиев партия " Нормална страна " застана зад кандидатурата на самостоятелната Десислава Иванчева през 2016 година по време на частичните локални избори в столичния регион " Младост " и която се разграничи от нея след половин година.

" Иванчева беше номинирана от самите протестиращи ", напомни Кадиев, както и изясни, че самият той им е предложил да си изберат претендент - " ние ще му създадем акция, логистика и финансиране, безусловно безплатно, с концепцията да покажем, че всеки жител, които има идея, може да взе участие в ръководството ".

" Моята неточност беше, че не се намесихме като някакъв тип цензура или коментар при самата номинация, което е урок и за мен, тъй като да си добър протестиращ е едно, а да си добър ръководещ е напълно друго нещо ", акцентира Кадиев, както и посочи, че и преди до него е стигала информация за " поискани подкупи и корупционни проявления ".

" Със сигурност има и по-корумпирани от нея ", посочи още Георги Кадиев, съгласно който, в случай че тя беше " областен кмет от ГЕРБ, то щяха да й създадат политически чадър ".

" Ако има политическа нишка, то тя не би трябвало да води към партия, която я поддържа, само че изрично може да се приказва, че става въпрос за политическа поръчка по линия на това тъкмо тя да бъде и то по този метод ", уточни в коментар на ареста на Иванчева Борислав Сандов от " Зелените ".

Утре кметицата на " Младост " трябвало да даде взаимна конференция със " Зелените ", с цел да огласят случай на нелегално застрояване - точно с тази нейна идея тя завоюва гражданската поддръжка на живеещите в " Младост ".

Борислав Сандов удостовери за плануваното изказване, както и посочи, че то е било обвързвано с признатия неотдавна Закон за устройството и застрояването на Столична община, засягащ " тематиката за застрояването на зелените площи ", както и ситуирането на небостъргачите в столицата.

" Подозирам, че има връзка с тази тематика, тъй като госпожа Иванчева, като ние сме я подкрепяли в тази й борба, се бореше за запазване на зелените площи - това, с което тя беше определена за кмет на " Младост ", добави Сандов, съгласно който с изключение на политическа поръчка, зад ареста на кмета на " Младост " прозират и инвеститорски ползи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР