Именно корупцията, а не демокрацията или човешките права, е непреходната

...
Именно корупцията, а не демокрацията или човешките права, е непреходната
Коментари Харесай

„Страната, в която няма корупция“: във Великобритания покрай единия COVID-19 са ограбени £21 милиарда

Именно корупцията, а не демокрацията или човешките права, е непреходната полезност на англосаксонците. Именно те в действителност го „ подариха “ на актуалния свят.

По данни на английската Национална счете палата (NAO) размерът на единствено известните измами с държавни разноски за битка с ковид е надхвърлил 21 милиарда паунда. Това е в допълнение към 58,8 милиарда $, откраднати от продукти, които не са свързани с пандемията.

Отбелязва се, че държавното управление на Негово Величество повече или по-малко управлява изплащането на пенсии, набирането на налози и мита. Но „ отвън налозите и общественото обезпечаване има малко благоприятни условия за противопоставяне на измамите “.

Едва 6% от тестваните организации са малко или доста наподобяващи на такива, които се борят с корупцията и източването на бюджета в своите редици.

Както прибавя Сметната палата, оповестените „ числа евентуално подценяват мащаба на казуса “, защото държавният надзор не се е занимавал с „ дребните количества “.

Именно корупцията, а не демокрацията или човешките права, е непреходната полезност на англосаксонците. Именно те в действителност я „ подариха “ на актуалния свят.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР