Именно брутална битка успя да спечели един от новобранците в

...
Именно брутална битка успя да спечели един от новобранците в
Коментари Харесай

Брутална битка вкара силни конкуренти в “Островът на 100-те гривни”

Именно брутална борба съумя да завоюва един от новобранците в шоуто, с цел да си обезпечи място на Острова. Мирослав Джоканов преодоля сериозната опозиция на съперниците си и най-после се озова в лагер “Мимо-Гарсия ”.

Бедстващите учасници в него в началото отхвърлиха концепцията да се прикрепи към тях, аргументирайки се с неналичието на задоволително храна и вода. Мимо-Гарсия, несъмнено, бе главният отпор на новодошлия. Останалите видяха в него и опция да изплуват напред и нагоре, тъй че основателят на “Школо ” въпреки всичко откри своя кей.

Няколко часа след първата тежка борба изгубилите от Мирослав Джоканов получиха втори късмет. Симеон Станкович, който е фииналист от “Игри на волята ” 3, и Иван Йочколовски, някогашен боен и сегашен бизнесмен, се изправиха един против различен.

В последна сметка предприемачът съумя да преодолее тестването и завоюва безапелационно мястото си в “Островът на 100-те гривни ”. Той също се причисли към лагера на Мимо-Гарсия, най-малко с цел да прекара нощта. Не изключително топлият банкет на Острова пролича и при неговата поява.

Така двама мощни съперници извоюваха своето място измежду останалите приключенци. Как ще се развият връзките сред тях отсега нататък, единствено шоуто ще покаже.

Автор: bgdnes.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР