Именитата варненска лекоатлетка Ваня Стамболова сложи началото на треньорската си

...
Именитата варненска лекоатлетка Ваня Стамболова сложи началото на треньорската си
Коментари Харесай

Ваня Стамболова и нейният клуб Тангра със страхотна инициатива за малчугани

Именитата варненска лекоатлетка Ваня Стамболова постави началото на треньорската си активност и на новосъздадения клуб Тангра в родния си град по отговарящ метод. Тя събра деца и родители на стадион „ Младост “, като ги сложи в забавна спортна и занимателна конюнктура, написа " Народен спорт ".

``
реклама

Имаше къси и дълги бягания, мятане на дребна и тежка топка, както и редица други извършения. Идеята на европейската и международна вицешампионка беше да разбере каква е двигателната просвета на тези деца и да подбере първите си състезатели за клуба.

Родителите останаха също удовлетворени и се забавляваха дружно с децата. Имаше купи и други изненади.

Ваня беше аниматор на срещата и впечатли малчуганите с положителното си отношение. Новият лекоатлетически клуб на Стамболова се споделя Тангра и към този момент стартира официалнта си активност във Варна.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР