Имението в Монтесито в Калифорния, в което е снимана голяма

...
Имението в Монтесито в Калифорния, в което е снимана голяма
Коментари Харесай

Продава се! В това имение е заснет скандалният сериал за Хар...

Имението в Монтесито в Калифорния, в което е снимана огромна част от документалната поредност на " Нетфликс " за принц Хари и Меган Маркъл, се продава. Нарича се 888 Lilac Lane и желаната сума е 33,5 милиона $, написа toptenrealestatedeals.

Мнозина смятаха, че съществена сцена на поредицата е домът на двойката, само че се оказа, че е употребена къща, намираща се на 10 км от личната им в американското градче.



Имението се шири на над 8000 кв. метра, като 1300 от тях съставляват площта на главната постройка. Архитектурата й е в средиземноморски жанр и разполага с шест спални. Предлага панорама и към океана, и към планината, издигната е през 2006 година. Арките са главен детайл, който участва и извън, и вътре. Екстрите включват външен басейн, хидромасажна вана, бар, фитнес зала, зала за игри, кино зала.



Външната част е като оазис с голям брой алеи и красиви зони, изпъстрени с разнообразни типове цветя, шубраци и дървета. Има лозя, зеленчукова градина, цитруси и даже курник. Имотът включва и живописна къща за посетители, в която не липсват никакви улеснения.



Херцогът и херцогинята на Съсекс Хари и Меган се реалокираха в Монтесито през 2020 година, където живяха няколко месеца в дома на Тайлър Пери, преди да купят лично имение за 14,7 милиона $.

Шестсерийната документална поредност на " Нетфликс " наблюдава живота на двойката отпреди сватбата, отдръпването й от Англия и английското кралско семейство и преместването в Съединени американски щати.



Монтесито от дълго време е обичано място на богаташи и международни звезди, като в региона са изкарали медения си месец също Джон и Жаклин Кенеди през 1953 година Сега там парцели имат Опра Уинфри, Ким Кардашиян, Гуинет Полтроу, Ариана Гранде и други

 

Снимки Jim Bartsh, фрагментите са предоставени особено на сп. " Идеален дом " от Top 10 Real Estate Deals
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР