Имението на диджея Калвин Харис в Бевърли Хилс избухна в

...
Имението на диджея Калвин Харис в Бевърли Хилс избухна в
Коментари Харесай

Подпали се имението на диджея Калвин Харис

Имението на диджея Калвин Харис в Бевърли Хилс избухна в пламъци, оповестява Daily Mail.

Служителите на незабавна помощ са получили позвъняване по здрач за миризма на пушек, изпълваща дома, оповестяват източници от правоохранителните органи пред TMZ. Според таблоидът спешните екипи са се отнесли към случая като към огромна незабавна обстановка, защото са били изпратени 10 пожарни коли и 20 души, включващи композиция от пожарникари и незабавни медици.

В този миг Калвин не е бил в къщата, а пожарът е нанесъл вреди, които ще му костват към 100 000 $. Според изданието огънят тръгнал от горните етажи на парцела. Един от очевидците споделя, че е видял пушек, излизащ от покрива на къщата. Други хора, намиращи се на мястото на случая, споделиха, че са видели коли за спешна помощ, идващи дружно с пожарни коли, а в близост даже са били видяни да кръжат хеликоптери, въпреки че не е ясно дали те са били част от незабавната помощ или са били новинарски, написа dir.bg.

В последна сметка е открито, че пожарът е стигнал чак до долните етажи, чак до домашното кино на известния актьор. Негови близки споделиха, че през последните години той е отдавал имението чартърен. През 2022 година е пуснал на пазара дома за 25 млн. $. Но към момента не бил намерил покупател.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР