Имението Apprentice трябва да направи надстройка в спалните, твърди бивш

...
Имението Apprentice трябва да направи надстройка в спалните, твърди бивш
Коментари Харесай

Вътре в имението на The Apprentice за 17,5 милиона паунда, за което кандидатът разкрива, че се нуждае от едно нещо, „надстроено“

Имението Apprentice би трябвало да направи надстройка в спалните, твърди някогашен претендент.

Тазгодишните претенденти могат да прекарат времето си в имение за £17,5 милиона за времето, в което вземат участие в шоуто. Внушителната къща, наречена Huxley House, може да се откри на The Bishops Avenue в Хампстед, Северен Лондон – известна още като Billionaires' Row.

Тя разполага с осем кревати, девет бани и се счита за най-скъпата къща, употребена от хитовото шоу на BBC. Уволненият претендент за 2024 година Пол Боуен обаче разкри, че има един неочакван предмет в къщата, който би трябвало да бъде сменен.

Говорейки с Mirror, Пол, който беше уволнен през втората седмица, сподели: „ Това е толкоз огромна къща, това е най-голямата къща, в която в миналото ще отседна, това е несъмнено. Но все пак можеха да подобрят леглата, тези кревати бяха единствено от Ikea – като се има поради, че това е къща за няколко милиона паунда, можеха да похарчат още 10 и ни осигурете порядъчен матрак. "

Освен че е употребява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР