Имената на Валерия Георгиева и Евгени Генчев съвсем скоро ще

...
Имената на Валерия Георгиева и Евгени Генчев съвсем скоро ще
Коментари Харесай

Взрив: Валерия разтърси с тези СНИМКИ! Не, не е с кучета, но не е и с Евгени! (ВИЖ ТУК)

Имената на Валерия Георгиева и Евгени Генчев напълно скоро ще стартират да се загатват единствено поотделно. Ако въобще се загатват, несъмнено, тъй като и тяхната популярност от риалити формата ще трае толкоз, колкото и на първата двойка - от през днешния ден до на следващия ден...

Е, Евгени и Валерия даваха поръчка, че за тях това няма да е просто едно риалити, а приказка, която ще продължи в живота - с същинска женитба, брак, деца... Да, но различен път. Валерия се скъса да приказва по какъв начин копнее приказката й да продължи след предаването, а в този момент демонстрира нещо напълно друго. А точно, че животът й е приказка, когато Генчо го няма.

Кучкарката раздруса мрежата с последните си фотоси, на които разгласи какъв брой е щастлива, само че на които никакъв го няма пианистът. И не, тъй като има работа, не. Просто не е получил покана от сякаш годеницата си.

Валерия е на сватбата на своя братовчедка във Варна и наподобява сияеща. На самата покана обаче го е нямало името на Евгени - тя е поканена сама. Близки до нея разкриха, че булката я е питала да включи ли двете им имена, дружно с това на Генчев. А Вал се троснала - твърдо не, не помни!

Е, това е повече от показателно, че няма за какво да търсим обич там, където я няма. А явно в сърцето на Валерия, към този момент най-малко, място имат единствено кучетата.

Гадното е обаче, че тя три месеца залъгваше наш Генчо и си угоди на егото, за сметка на разрушеното му сърце.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР