Имената на селекционера на Италия Роберто Манчини и неговия асистент

...
Имената на селекционера на Италия Роберто Манчини и неговия асистент
Коментари Харесай

Скандал в Италия: Замесиха имената на Манчини и Виали в Досиетата Пандора

Имената на селекционера на Италия Роберто Манчини и неговия помощник Джанлука Виали също бяха открити при новите разкрития в абсурда " Pandora Papers ", включващ хора и компании, укривали пари и доходи от всякаква активност в офшорни зони, твърди италианският вестник " Еспресо ".

Според информацията и двамата някогашни италиански национали, а в този момент треньори, имат офшорни компании на Британските Вирджински острови и по този начин ръководят част от бизнеса си. Документите разкриват, че Манчини е акционер на Bastian Asset Holdings. Компанията е основана на Британските Вирджински острови. Съобщава се също по този начин, че Виали е притежател на Crewborn Holdings.
 Христо Ристосков пред ТОПСПОРТ: Получавам неприятна информация за
Христо Ристосков пред ТОПСПОРТ: Получавам неприятна информация за " Пандора ", чичо Венци се е вдетенил

" Малките клубове са движещата мощ на изборите "

В материала се загатва още, че Манчини е изискал от своя поддръжник, който ръководи компанията, да му бъде построена данъчна отбрана и избран метод на работа, който да му подсигурява позицията пред управляващите.

Манчини има и още няколко по-малко оборотни компании на Карибите, само че една от тях има аероплан, чието местоположение все още е незнайно.

Преди дни в следствията се появиха още имената на Карло Анчелоти, Хосеп Гуардиола и Анхел Ди Мария.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР