Имената на новите 240 депутати трябва станат окончателно ясни до

...
Имената на новите 240 депутати трябва станат окончателно ясни до
Коментари Харесай

Изненади с преференции: Кои са любимците на народа и кой остана извън парламента?


Имената на новите 240 депутати би трябвало станат дефинитивно ясни до неделя. Сега е моментът, в който народни представители, получили доверие в два региона, могат да си изберат от кой да бъдат народни представители.

От в този момент е ясно, че прага на 48-ото Народно заседание няма да прекрачат четирима избраници - трима са от -СДС. Традиционно водачът на се отхвърли от депутатската си банка. Освобождава се място за водача на младежите Георг Георгиев.

Най-сериозно листите на -СДС размести футболният арбитър Стефан Апостолов, наследник на кмета на Симитли. От номер 22 в листата той скочи на второ място в Благоевград.



Рекордьорът по персонален избор в " " е. С общо 14 хиляди 735 гласа от София и Хасково.

Очаквано измежду мощните с преференции е и – Ицо Хазарта.



е спечелилият в това съревнование за " ". Тя има общо над 7000 гласа в два от софийските региони и по този начин отива още веднъж в Народното събрание.

До нея се подрежда някогашният министър на електронното ръководство.



В пленарната зала няма да влезе и някогашният министър на превоза от " ".

„ Никога не съм желал да бъда професионален политик, и в този момент считам, че ще съм потребен в подобряването на бизнес средата повече, в сравнение с бих бил на политическата сцена ", разгласи той.



Вратата на новия парламент и този път ще остане затворена за от. Причината е, че от партията не получават мандат в Кърджали. С прочувствен пост в обществените мрежи ръководителят на 44-ото Народно заседание благодари на гласоподавателите си:

" Мили мои, не унивайте, не падайте духом и не губете вяра, споделих ви и преди. Жалко е единствено, че Кърджали няма да има човек в Народното събрание, на който да му пука за хората в района ".



Празни места в пленарната зала обаче няма да останат. На едно от тях ще седне Славена Точева от.

И на този избор тя съумя да завоюва рекорден брой преференции, да размести листата във Варна и да получи вход за Народното събрание. 32-годишната дама има опит като народен представител и от 47-то Народно заседание.



Благодарение на персоналните гласове депутатска банка отново ще има от " ". Която в обществените мрежи разгласи на гласоподавателите си, че излиза няколко дни в отмора, с цел да се зареди със сили за новата задача.



А от ще се разделят в Народното събрание с Александър Симов, който постоянно вдигаше градуса на въодушевление в пленарната зала.


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР