Имена за премиер отвъд Кирил Петков и Асен Василев се

...
Имена за премиер отвъд Кирил Петков и Асен Василев се
Коментари Харесай

Радослав Рибарски: Основната ни кандидатура за премиер е Асен Василев

Имена за министър председател оттатък Кирил Петков и Асен Василев се разискват, само че сме консолидирани към това Асен Василев да е министър-председателят. Ще дадем всичко от себе си, с цел да се сформира вероятно кабинет, само че при изискването, че политиките ни ще бъдат подкрепени в едно бъдещо държавно управление.

Това съобщи пред БТВ ръководителят на енергийната комисия и народен представител от " Продължаваме промяната " Радослав Рибарски.

Третият мандат е една нова опция, само че не би трябвало да залагаме единствено на сметките на гласовете на депутатите, нужни за поддръжка. Ние залагаме на политиките, които бяха написани още при първия мандат. Те би трябвало да получат поддръжка, счита Рибарски.

По мотив договарянията с мандатоносителя Българска социалистическа партия, Рибарски уточни, че левицата слага измежду главните си изискванията тези, свързани с доставките на газ и връзките ни с " Газпром ". Договорът с тях към момента е настоящ, доставките са прекратени обаче поради едностранно неспазване на контракта, напомни депутатът.

И уточни, че все още единственият ни дълготраен контракт за доставки на газ е този с Азербайджан.

Всички благоприятни условия ще бъдат регистрирани, само че " Газпром " се оказа обезсърчителен снабдител и това би трябвало да се взима поради, счита Рибарски.

Според него разпускането на Народното събрание, в случай че не бъде формирано държавно управление с третия мандат, който е в ръцете на Българска социалистическа партия, ще докара до съществени забавяния във значими промени, в това число в тези, посочени в проекта за възобновяване.

Бойко Рашков би трябвало да оглави бъдещия антикорупционен орган, тъй че не считаме да отстъпим в това, удостовери още веднъж депутатът.

Според Рибарски, таван на цените на горивата, по този начин както е препоръчан, би довел до дефицити и не е съгласуван с пазарните механизми, разяснява той оферти от ГЕРБ механизъм за таван на цените в размер на 2,70 за литър.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР