Имбецилът с Ford-а си кара със 120 и не се

...
Имбецилът с Ford-а си кара със 120 и не се
Коментари Харесай

Хайде кажете сега - кой е по-виновен от тези двамата?

Имбецилът с Ford-а си кара със 120 и не се прибира вдясно по никакъв метод. Накрая сивият Nissan се изнерви, изпревари го неразрешено отдясно и застана пред него да си карат дружно със 120...

Така звучи следващата преживелица от автомагистрала Тракия, разказана малко и ясно от следващия засегнат българин. Докато и ние се възмущаваме на " имбецила " и " отмъщаващия си ", имайки поради, че и двамата са в жестоко нарушаване, в главите ни се блъскат две неща:

Едното - толкоз ли бързо забравяме или бързо привикваме с нещастията, които валят една след друга безусловно през часове на тази автомагистрала? Съвсем нищо ли не остава в паметта и мозъка ни след следващото изгоряло дете, починала жена или погубен мъж? Наистина ли егото ни и безцеремонното ни държане на пътя са по-важни от живота ни?

Другото - тъй като единствено преди ден на пишещия тези редове му се наложи да мине по въпросната автомагистрала, да си кажем искрено: ДЯСНАТА лента не е за каране! ДЯСНАТА лента е рискова за здравето и живота ви! Особено в случай че шофирате с позволените 140 км... въобще не ви подсигуряваме, че бъбреците ви ще го устоят, в случай че в това време колата ви не се разпадне.

Хайде в този момент кажете - кой е по-по-най-виновен в обстановката с тези двамата от фотосите?



Ето и част от мненията на хората под поста във Фейсбук:

" Колегиалност - нулева. Вярно, че дясната лента е ужасна на доста места, само че това не пречи да се прибереш вдясно, да пуснеш хората, които карат по-бързо от теб и след това отново си карай вляво (имайте поради, че могат да ви глобят за това, в случай че карат в лява лента без да изпреварвате), въпреки всичко в дясната има на няколко места съществени кратери и е извънредно. Но да си седиш в лява лента, до момента в който зад теб има коли, е мощно показно за липса на внимание върху шофирането, липса на всякаква колегиалност и липсва на образование. "

" БЪЛГАРИЯ в две фотоси ".

" Прочетете правилника! Нямате право да минавате отдясно на път с оптимално позволена скорост над 80 км в час. На път с оптимално позволена скорост над 80 км/час се кара в най-дясната свободна лента. Лявата служи единствено за изпреварване. И аз карам чат пат в лява лента, само че не със 120, а със 140 и си проследявам непрекъснато огледалата. Ако някой доближава, а аз задминавам, просто натискам газта да изпреваря по-бързо и се прибирам. Да бърза за където желае. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР