Имайки предвид как беше попълнен съставът на Конституционния съд, съм

...
Имайки предвид как беше попълнен съставът на Конституционния съд, съм
Коментари Харесай

Анастасова: Борисов да обясни какво има предвид под пътя на Копринката

Имайки поради по какъв начин беше запълнен съставът на Конституционния съд, съм надалеч от мисълта, че промяна на службите ще бъде направена дейно. Силно се колебая, че ще бъдат назначени и най-хубавите специалисти. Всичко е въпрос на пазарлък. От промяна има потребност, само че обединението няма да направи нужното. Това сподели депутатът от Ирена Анастасова в ефира на предаването „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.

„ Наясно сме, че има нередности в активността на хората около президента Радев или назначени от него. За разлика от Пеевски, ние това го приказваме от две години. Не знам той да е внесъл сигнал в Прокуратурата “, сподели тя.

Депутатът уточни, че „ в 44-ото Народно събрание имаме сигнали към основния прокурор за тежки корупционни практики, да вземем за пример - за автомагистралите и парите за поправки на язовирите “.

„ Понятието „ пътят на Копринката “ го измисли Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Нека каже какво има поради и да сезира съответните органи “, съобщи Анастасова. И уточни, че евентуално става въпрос за публични поръчки, част от парите по които са отивали при служебни министри.

Депутатът уточни, че не се тревожи от появяването на политическия план Движение „ Трети март “. „ Като виждам лицата – още по-малко ме тормози “, добави Анастасова. И разясни, че зад плана стоят Весела Лечева и Петър Витанов, но те няма да „ откраднат гласоподаватели “.

Анастасова сподели, че не е обсъждан въпросът за импийчмънт на Румен Радев и подобно действие няма да бъде инициирано от.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР