Имате шест различни горски пътеки. Коя ви привлече? По коя

...
Имате шест различни горски пътеки. Коя ви привлече? По коя
Коментари Харесай

Тест: Избери пътека и виж какво издава за теб

Имате шест разнообразни горски пътеки. Коя ви притегли? По коя бихте тръгнали? Вижте какво издава изборът ви за вас.
Притворете очи и се концентрирайте. Помислете си какъв брой хубаво би било да си извършите разходка в гората. След това издишайте, отворете очи и вижте коя пътека ви привлича/ вълнува най-вече?
 тест избери пътека

Пътека №1
Вие имате нежна душа. Умеете да се радвате на красивото в живота. Забелязвате даже дребните прелестни неща от всекидневието. Най-щастливи сте, когато сте обградени от обичаните си предмети. Изпитвате почитание даже към незначителните за другите движимости.

Държите на предишното и традициите .

В всекидневието си не обичате да бързате . Преминавате с прелест и усмивка през всичко. Понякога се изкушавате от непознатото и бихте желали да поемете на премеждие.

Макар да обичате да сте тихи , е добре от време на време да изразявате позицията си на глас, без да се страхувате.

Пътека №2
Вие сте авантюристи . Винаги имате потребност от нещо ново и вълнуващо. Не спирате да експериментирате. Допада ви концепцията да водите живот на ръба. Смели сте, само че не и глупави. Дразните се, когато някой ви губи времето или си играе с вас.

Имате мощен темперамент и не пестите думите си, което постоянно ви навлича неприятности. Но пък сте лоялни до дъно и в никакъв случай не бихте предали приятелите си.

Каменната пътека значи, че обичате провокациите и не се боите да вървите по надолнище. Не се спирате, до момента в който не постигнете своето. Само по този начин изпитвате задоволство.

Вие сте мощни, само че не се бойте да покажете и нежната си страна на хората, които обичате. Не се колебайте да желаете помощ , не е демонстрация на уязвимост, а на мощ.

Пътека №3
Не обичате да бързате и предпочитате да премисляте всяка обстановка . Вие сте от хората, които непрекъснато задават въпроси и намират отговори. Понякога се отклонявате от предначертания път, само че това не ви безпокои. Успявате даже в най-трудните моменти да извлечете изгода за себе си. Някои се опасяват от тишината и незнайното, само че за вас те са най-вдъхновяващи.

Вие сте интроверти , нямате доста хора към себе си. За вас животът е диво премеждие, през което можете да преминете даже сами. Понякога изпитвате компликации да се установите на едно място. Поработете върху постоянството си

Недейте да страните от хората, търсете способи да разширите обществените си кръгове.

Пътека №4
Вие сте занимателни хора. Откроявате се с възприятието си за комизъм. Привличат ви блестящите и неповторими неща, хора, обстановки. Държите животът ви да е цялостен с цвят - и безусловно, и преносно. Вие сте буйни, въпреки постоянно в профил да изглеждате прекомерно трагични . Очаровате всички към себе си и се откроявате.

Покритата пътека значи, че обичате да гледате нагоре. Губите фокус и не гледате напред. Не забравяйте, че разсеяността ще ви попречи да видите най-хубавите си благоприятни условия.

Хората ви обожават, само че поради възприятието ви за комизъм, от време на време може да не ви вземат насериозно.

Пътека №5
Вие сте спокойни и уравновесени хора. Скромни и откровени сте. Не сте обидчиви. Бързо забравяте и простите. Не се притеснявате за дреболии, гледате по-скоро в мащаб.

Изборът на есенна пътека издава, че сте в интервал на промяна . Справяте се добре с измененията. Бягате от крайности. Завоите във вашата пътека приказват за уравновесена персона, която знае по какъв начин да минава през компликациите.

Спокойствието, което излъчвате, може да послужи за ентусиазъм на близките. Споделете го.

Пътека №6
Вие сте тихи. Имате богата психика , която не разкривате на мнозина. Предпочитате самотата, въпреки да се справяте добре и в огромна компания. Чувствителни и състрадателни сте. Близките ви постоянно ви търсят за поддръжка и състрадание.

Тъмната пътека издава, че се нуждаете от отбрана и заслон . Преминавате сами през компликациите, без да притегляте внимание към себе си. За вас значима е крайната цел, не пътят. Премислете целите си и търсете красивото на всички места към себе си.

Споделяйте повече , разширете кръга от хора, които допускате до себе си.


Вижте още проби:





Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР