Имате шанса да започнете годината начисто. Може да сте спокойни,

...
Имате шанса да започнете годината начисто. Може да сте спокойни,
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2019 г. - Дева

Имате шанса да започнете годината начисто. Може да сте спокойни, че главните провокации от миналата година ще останат зад тила ви. Някои представители на знака ще имат шанса да намерят нова работа с по-изгодни условия.
Февруари ще ви даде провокации, свързани с персоналния ви живот. Ще се наложи да действате гъвкаво и да се приспособявате към изменящите се събития. Бъдете спестовни, защото са вероятни непредвидени разноски.
През март няма да може да намалите скоростта, само че този път в длъжностен проект. Напрежението може да се отрази на настроението ви, по тази причина си гарантирайте задоволително отмора. Не позволявайте изнервеността да скапе, значими за вас връзки. Пазете и здравето си, като излизате по-често на чист въздух и запазвате физическата си интензивност.
Април е време за заслужена отмора. Не се колебайте да тръгнете, накъдето ви води сърцето. Самостоятелните представители на знака може да срещнат своя дълго чакан сътрудник.
През май е допустимо да изникнат въпроси за решение с родственици, свързани с ремонт или завещание. Подсигурете се финансово и отложете сериозните покупки за по-късен интервал.
Юни е уместно време за ремонт и решаването на битови проблеми. Добре е да отделите от отпуската си за тези действия, защото ви е невероятно да съчетавате работата и отговорностите ви по дома.
През юли се пробвайте да излизате повече измежду хора. Това е положително време за нови другари и време, наситено с завършения в компанията на приятни хора. В края на месеца може да разчитате на повишение в работата.
През август може да си позволите къса отмора. Заложете на усамотението, с цел да балансирате мислите си. Може да начертаете своите най-смели проекти за бъдещето.
През септември е допустимо да ви налегне горест, само че не се подавайте на капризите на сезоните. На всички им е мъчително, че лятото си отива, само че есента има своите позитивни страни. Това е положително време да се запишете във фитнес клуб, да започнете йога или друго занятие, което се отразява добре на тялото ви.
През октомври ще ви вълнуват въпроси, свързани с любовта. Самостоятелните представители на знака може да бъдат по-смели в търсенето на сътрудник. Семейните ще се радват на непоклатимост във връзката си.
Ноември ще ви подари с дълго чакан подарък. Тогава ще сте в положение да извършите обилни покупки, свързани с дома ви. Пазете здравето си и направете профилактични прегледи.
През декември не се отпускайте, тъй като ще имате опция да покорите служебни върхове. Заетостта ви в работата може да провокира неодобрение от страна на околните ви. Постарайте се да им обърнете нужното внимание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР