Имате проблем с Дениз, Людмила и Виктория от Ергенът? Не

...
Имате проблем с Дениз, Людмила и Виктория от Ергенът? Не
Коментари Харесай

Известните БГ скандалджии, които ще поставят на мястото им ергенките Дениз, Люси и Виктория

Имате проблем с Дениз, Людмила и Виктория от " Ергенът "? Не се тормозете! Ние имаме прелестно предложение за справяне с тези мацки. Става въпрос за същински антидот на злобата, за която консуматори в нета настояват, че посочените мацки " бълват против Алекс ". На злобата се отвръща с едно – завист!

Стара плеймейтска сентенция гласи, че човек би трябвало да се пази от изкуствени нокти, вградени мигли и екстеншъни. Полезната блогърка Капитонова не би издържала, в случай че против нея се изправи един същински исполин в свадите. Тази жена е вряла и кипяла, видяла е какво ли не, само че е оживяла. Капитонова не би се справила против поп фолк дивата Емануела. Певицата би извадила тежката артилерия, с цел да сложи Виктория на мястото ѝ. Ние всички знаем, че Емануела знае по какъв начин да кълне. Е, най-малко в песните си демонстрира това.

Виж още: Артистични, диви и доста горещи! Виж известните нашенци с ромски корени

Това обаче е нищо, тъй като Дениз Хайрула би трябвало да се готви за битка против остарял див звяр. Тя е миньончето на поп-фолка, смиля всеки с дребната си челюст, банкротира мъжете и остава пустота в сърцата (и джобовете им). Мара Отварачката ще бъде безмилостна на кръга против Дениз. С добре заучен речников ресурс, Марето ще нокаутира безпомощната бъдеща психоложка. Ще я разтрепери по този начин, както тя съумява да разклати Алекс Гърдева. Гледката няма да е дамска, няма да е за дама, само че коя от двете е в действителност такава!? Марчето обича да се бие на два фронта. Завалийката няма спирка и ще подхване Люсмилка, както се написа в Instagram. 

Виж още: Ще я познаете ли? Благовеста Бонбонова качи детска фотография и освен! 

Този път обаче, с цел да бъде всичко завършено качествено, ще се включи Валентин Кулагин. Гримьорът ще сложи финалния гвоздей на тази Света Троица. Кулагин има разум като бръснач, а това значи, че не би се поколебал да съсипе с думи всяка, която му се изпречи на пътя. 

Изображение: https://www.instagram.com/valentinkulagin/, https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/, https://www.instagram.com/emanuelaofficialll/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР