Имате още нужда от мен, обърна се към делегатите на

...
Имате още нужда от мен, обърна се към делегатите на
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: Още имате нужда от мен

Имате още потребност от мен, обърна се към делегатите на Националното заседание на ГЕРБ избраният отново водач Бойко Борисов. Той означи, че е имало напън върху управлението на партията, с цел да не бъде избран отново.

„ Много желаеха да ме сменят. Много им се щеше дворът да остане без овчарско куче и се направиха доста опити. Искам да благодаря на моите съратници, че не се подведоха. Още имате потребност от мен. Много са подли, доста са зли “, съобщи Борисов.

" Но най-вече желая войната още през днешния ден да спре и да възстановим нашия район ", сподели той.

Лидерът на ГЕРБ разкри, че болшинството партийни структури са били срещу обединяване с „ Продължаваме промяната “, били са безапелационни и са го предизвестили „ да не си играе с тях “. Виждат в тях инстинктивно, че нещо не е наред, изясни той. Затова се съгласил в политическата декларация на форума да бъде записано като задача образуване на Национален щаб и предварителни избори. В този парламент, в тази коалиция няма нищо друго, с изключение на да се борят за постове и пари, съобщи Борисов.

По думите му, партията е приела всички вини в името да има мир. Нарече я още „ златна съпротива “, която предлага решения на ръководещите по какъв начин да излязат от рецесиите.

Борисов стартира изявлението си с фокус върху Украйна и бе безапелационен, че във време на война нацията би трябвало да бъде сплотена. „ Но даже на националния празник – Трети март, се разделихме “, означи той.

„ По тематиката „ война “ – сме безапелационни – това не е военна интервенция, инвазия, игра. На границата ни на Черно море – Одеса, се води война и няма опрощение да бъде пощаден агресорът “, безапелационен бе ръководителят на партията. Той акцентира, че постоянно е бил за мира, за уравновесена политика, само че това е допустимо, когато има мир.

„ Да кажеш през днешния ден, че си срещу наказания, съоръжение да не се изнася, ние от ГЕРБ сме възмутени от това “, съобщи той. „ да тръгваш на Европейски съвет и с помощта на ГЕРБ да имаш декларация за наказания, не е съществено

Той разяснява и обстановката с високите цени на газа, тока и цените на олиото. „ Ние бяхме градивни, предложихме решение за цената на тока “, напомни Борисов. И добави, че в случай че в този момент бяха на власт, нямаше да бъде позволен подобен фрапантен скок. Младежкият ГЕРБ се издигна на по-високо равнище от „ огромният ГЕРБ “, ръководещите се опасяват повече от него, уточни той по отношение на обвиняванията, че младежката организация на партията е отговорна за опашките по бензиностанциите “.

„ С кое ви „ клатим “ – с това, че желаеме да ви предложим по какъв начин да си решите нещата “?, попита Борисов. И разкритикува ръководещите, че страната към момента няма народен проект за възобновяване.

„ Защо в бюджета не виждаме 8 милиарда лв., фискалният запас от 11 милиарда лв. е слязъл на 7 милиарда, теглят се нови заеми и задължават идващото потомство, популацията всеобщо обеднява “, продължи с обвиняванията Борисов. „ Тази ли смяна желаем? “, попита той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР