Имате още малко време да ги изпробвате преди те да

...
Имате още малко време да ги изпробвате преди те да
Коментари Харесай

3 вида маникюр, които от есента вече НЯМА да са на мода

Имате още малко време да ги изпробвате преди те да останат в предишното!

С последните дни на лятото ще се сбогуваме освен с някои обичани фешън трендове, само че и с някои типични летни дизайни за маникюр. Така че в случай че желаете да ги пробвате, или да заложите на някои от тях най-малко още един път, имате време да го извършите до края на месец август.

Може би и вие, както и доста други девойки, сте привикнали към този момент с обстоятелството, че трендовете при маникюра се трансформират даже по-бързо от трендовете на стилните сцени. Френски маникюр в кремави цветове, едноцветни дизайни, огледални елементи – мъчно ни е даже да си спомним всички разновидности за дизайн на ноктите, които бяха съвременни през летния сезон. Това, което е на мода през днешния ден, с лекост може на следващия ден към този момент да е в предишното. И да, даже класическите телесни цветове не са ваксинирани от това!

Септември непреклонно доближава, а с него и идването на доста нови трендове. За да избегнете възприятието, че сте изостанали, ви съветваме от началото на първия есенен месец да забравите за 3 дизайна за летен маникюр, чиито дни към този момент са преброени.

Вижте за кои типове маникюр става въпрос в нашата изложба!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР