Имате нужда от малък заем, но се притеснявате, че лихвите

...
Имате нужда от малък заем, но се притеснявате, че лихвите
Коментари Харесай

30% отстъпки лихвите за кредити от MiniZaem

Имате потребност от дребен заем, само че се притеснявате, че лихвите са прекомерно високи за вас? Ами в случай че ви кажем, че има финасова институция, която може да ви предложи бързи кредити с доста положителни отстъпки?
Кредитната институция MiniZaem започва страхотна есенна акция за всички свои клиенти. От 24.09 до 07.10.2017 година всеки, който има потребност от заем онлайн и кандидатства за подобен, ще може да се възползва от 30% отстъпка от лихвата.

От есенната акция на MiniZaem.bg могат да се възползват както постоянни кредитоискатели, по този начин и нови клиенти, които до в този момент не са кандидатствали за заем от кредитната организация.

Имате ли потребност от заем с преференциални за вас лихви? MiniZaem.bg ще отговори на всичките ви упования, че и от горната страна!

Следете началото на есенната акция на Мини Заем и се възползвайте от страхотните отстъпки за бързи заеми.
За да се възползвате от отстъпката би трябвало да подадете онлайн искане за заем в границите на провежданата акция - от 24.09 до 07.10 (включително).

Не се постанова да вършиме нищо по-различно - належащо е единствено да предоставите годна персонална карта, да имате непрекъснати приходи от трудов контракт и да прецените от каква сума имате потребност.

Без значение дали сте нов или постоянен клиент, без значение на кой от финансовите артикули предлагани от Мини Заем сте се спрели, в случай че поискате своя заем от 24.09 до 07.10.2017 година, ще го получите с 30% отстъпка!
Какво значи това? Взимате сумата, от която се нуждаете, само че лихвата, която ви се начислява и която би трябвало да погасите е с цели 30% по-ниска!

Времето тече! Ако в действителност търсите дребен заем с преференциални лихви, не губете време, а кандидатствайте в този момент!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР