Имате нашата подкрепа. Това заяви президентът на EPP - European

...
Имате нашата подкрепа. Това заяви президентът на EPP - European
Коментари Харесай

Туск изрази подкрепата си към Борисов

" Имате нашата поддръжка ". Това съобщи президентът на EPP - European People`s Party Доналд Туск към Борисов по време на срещата им в Брюксел.

В страницата си във " фейсбук " Борисов акцентира, че и дватама са на мнение, че българското държавно управление е постигнало значими триумфи както за страната, по този начин и за европейската интеграция на Западните Балкани. Тези политики можели да подсигуряват стабилно развиване на България.

Туск декларирал на Борисов, че постоянните парламентарни избори са методът всеки жител да изрази своето мнение. Според Туск систематичните партии като ГЕРБ имат нужния потенциал, опит и разсъдък да преведат страните си през рецесията.
 Борисов удовлетворен от салдото по отношение на Турция
Борисов удовлетворен от салдото по отношение на Турция

България е подготвена да се включи с защитни средства, посочи министър председателят

Двамата са коментирали и пакета от ограничения за възобновяване, посредством които да се преодолеят последствията от ковид върху стопанските системи на Европейски Съюз. Европейската национална партия има огромен принос в правенето на избавителния проект, означи Борисов.

Тукс и Борисов разискали и първия Доклад на Европейска комисия за върховенството на закона в целия Европейски Съюз.

Той е справедлив и отразява напъните на страната ни за битка с корупцията. България ще извърши всички рекомендации на Венецианската комисия и Европейска комисия за промени в правосъдната система, посочи още Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР