Имате много снимки в Instagram профила си, които ви се

...
Имате много снимки в Instagram профила си, които ви се
Коментари Харесай

Ето как да изтеглите и запазите снимките си от Instagram

Имате доста фотоси в Instagram профила си, които ви се желае да запаметите на своя телефон или компютър? Това не е по никакъв начин неприятна концепция. От една страна, няма да се притеснявате, че ще ги изгубите, в случай че в приложението се появи проблем или хакнат страницата ви, а от друга - ще можете да ги ползвате за други обществени мрежи или пък просто да си ги преглеждате, без да се тревожите за връзката с интернет. От MakeUseOf изясняват по какъв начин фотосите от Instagram могат да бъдат изтеглени и непокътнати.

За задачата можете да употребявате вградения инструмент на приложението. Първо влезте в Instagram на компютър или през телефона.

На компютъра кликнете върху иконата Profile в горния десен ъгъл, с цел да отворите страницата си, след което кликнете върху „ Settings “ до бутона „ Edit Profile “. От менюто, което се отвори изберете Privacy and Security. Превъртете надолу до заглавието „ Data Download “ и изберете „ Request Download “.

В мобилния телефон докоснете иконата „ Profile “ в долния десен ъгъл, а по-късно „ Settings “. От листата изберете „ Data Download “.

Всеки от двата метода ще ви води до страницата за поръчка за евакуиране на данни от Instagram, където можете да получите копие от всичко, което сте разгласили в мрежата.

Това включва всички „ ваши фотоси, мнения, информация за потребителския профил и други “ Процесът на евакуиране може да отнеме до 48 часа, само че в множеството случаи е не повече от минута до един час. Вашият имейл адрес към този момент би трябвало да е в полето, тъй че кликнете върху „ Next “, с цел да продължите. След това ще би трябвало да въведете паролата си и Instagram ще стартира да генерира данните.

Скоро ще получите имейл с връзка към всичко, което в миналото сте споделили в Instagram.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР