Имате ли телефон с Android, например Samsung или Huawei? Съветваме

...
Имате ли телефон с Android, например Samsung или Huawei? Съветваме
Коментари Харесай

9 опасни приложения, които трябва ВЕДНАГА да изтриете от телефона си

Имате ли телефон с Android, да вземем за пример Samsung или Huawei? Съветваме ви допустимо най-скоро да деинсталирате тези приложения допустимо най-скоро, тъй като те могат да съдържат злоумишлен програмен продукт.
За това предизвестява компанията за киберсигурност, които са проучили няколко приложения за операционната система и са разкрили, че девет от тях съдържат злоумишлен програмен продукт, който събира данни или дава на нарушителите достъп до компютър.
Android
Приложенията могат да бъдат открити в Гугъл Play или в Appstore. Тъй като няма предварителна инспекция дали приложенията са безвредни, както прави Apple, е извънредно значимо вие сами да ревизирате дали при събаряне на дадена апликация, това в действителност е софтуерът, който желаете да изтеглите. Също по този начин би трябвало деликатно да ревизирате дали приложението фактически принадлежи на въпросната компания, която твърди, че го е основала. Понякога мнигми компании фалшифицират приложения, като те наподобяват като банково приложение, да вземем за пример, само че в действителност имат цел да източват сметки на потребителите.
Приложения
Деветте рискови приложения са изтеглени общо над 470 000 пъти. Гугъл към този момент ги отстрани Play Store, само че това не значи, че те автоматизирано са изчезнали от телефоните. Това би трябвало да се направи ръчно. Затова ви съветваме по най-бързия метод да премахнете следните приложения от телефона си:
1. Shoot Clean
2. Shoot Clean Lite
3. Super Clean
4. Speed Clean
5. Rocket Cleaner
6. Rocket Cleaner Lite
7. Quick Games
8. H5 Game box
9. LinkWorldVPN
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР