Имате ли подозрението, че приятелят ви се възползва от вас?

...
Имате ли подозрението, че приятелят ви се възползва от вас?
Коментари Харесай

Признаци, че той се възползва от теб

Имате ли съмнението, че приятелят ви се възползва от вас? Понякога любовта ни заслепява и ни кара да вършим неща, които се разграничават от общоприетите разбирания за пълноценна и двустранна връзка.

Ето някои признаци за това, че може би давате всичко от себе си, а не получавате нужното в подмяна:

Правите всичко за него и поради него

Ако живеете с приятеля си и вършиме всичко вместо него, не чувствате ли, че нещо не е наред? Грижите се за семейството, пазарувате, готвите, пускате пералня първо с неговите облекла, след това с вашите? Оправяте му леглото, а да не приказваме и в случай че носите по-голямата част от общите приходи!

Това може да е знак, че той се възползва от вас по всевъзможни способи.

Той в никакъв случай не ви слага преди всичко – всичко постоянно опира до него

Егоистичният ви другар подсъзнателно ви кара да вършиме всичко поради него и по неговия метод. Той държи да избира къде ще прекарате вечерта си, желае цялото внимание за себе си – когато той приказва да го изслушвате, а когато вие заговорите, извърта глава и очевидно не възприема това, което му казвате.

Ако усещате, че не ви слага преди всичко, а в противен случай, би трябвало да си извършите ясна сметка по какъв начин ще се вписвате в живота и проектите си като двойка. Възможно ли е да се обвържете съществено с човек, който се възползва от вас?

Вие плащате всичко

Любимата тематика на мъжете. Повечето от тях ненавиждат да се срещат с дами, които държат на кавалерското отношение от страна на мъжете и чакат постоянно да бъдат почерпени.

В днешно време на тези дами им се споделя „ златотърсачки “. Обикновено за обществено задоволително се възприема, когато двойката дели разноските си по равно.

Няма нищо неприятно в това да печелите повече от приятеля си. Но в случай че забелязвате, че той не се старае изключително да промени този факт и чака само на вас за цялостната прехрана, може би той се е трансформирал в „ златотърсачката “.

Връзката ви е едностранна

Имате ли чувството, че връзката ви е едностранна и е ориентирана най-вече към неговите стремежи, привички, лайкове и разбирания? Налага ли се да се преценявате с него за всичко непрекъснато?

Ако вие сте индивидът, който поставя напъните да резервира връзките, в случай че вие сте индивидът, който прави всички взаимни отстъпки е време да се позамислите съществено над това.

Не вършиме неща, които двойките вършат

Не всички двойки си падат по едни и същи занимания. Но в множеството случаи срещите на вечеря, разходките в парка, гледането на филми са неща, които болшинството вършат.

Ако той отдава приоритет на излизането си с другари, на работата си, на персоналните си задължения и не се старае да прекарва задоволително време с вас, това е явен сигнал за едностранна връзка.

Най-силният знак е, когато го търсите за помощ или съвет, а той не се отзовава. Обикновено в такива случаи и сексът е преди всичко пред всичко останало.

Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР