Имате ли дни, в които не знаете какво да облечете?

...
Имате ли дни, в които не знаете какво да облечете?
Коментари Харесай

Да откраднем от мъжкия гардероб

Имате ли дни, в които не знаете какво да облечете? И то не един и два, нали? На мен персонално ми се случва много постоянно. Да, може би от време на време нямате подобаващи облекла, само че доста постоянно като че ли от всичко в дрешникът ви доскучава. Какво толкоз да избирате из сред до болежка познатите ви разновидности на блуза с дънки, блуза с пантaлон, блуза с пола или може би риза с пола...
А замисляли ли сте се за нещо по-различно? Нещо, което не сте носили до момента. Не, не приказвам за блуза на пайети или панталон вид шалвари. В множеството случаи такива облекла не стават за всекидневно облекло, още по-малко за работа.
Хвърляли ли сте око на... неговия дрешник? И въпреки тук ситуацията да е още по-скучно, за какво да не разнообразим нашия дрешник като си “откраднем ” някоя мъжка дрешка или аксесоар?

Знаете ли, че тя в действителност идва от мъжкия стайлинг? Да, за Ризата приказваме.
Удивително комбиниране на улеснение, деловитост и грациозност. Дреха, без която никоя от нас не може. Винаги спасяваща ситуацията с “трябва ми нещо по-официално ”. И в случай че въпреки всичко сме изцапали или не запомнили да изперем нашата си такава, за какво да не “откраднем ” тази на колегата ни? Разбира се, в случай че си пасваме по мярка. Безспорно ризата в типично мъжката си кройка, също не е неприятен вид за тоалет. Чудесно се съчетава с чеп и колан под бюста Отива си и с пола, и с дънки, и с формален панталон.

Вратовръзката
Типично мъжкият аксесоар. Малко дами се осмеляват да я носят, а в женския дрешник можем да я комбинираме с доста облекла. Пробвайте да я сложите на риза с яка, на поло, на тениска, даже и на потник. И повярвайте, няма да изглеждате по никакъв начин смешно! Напротив - ще ви съобщи непоколебим, самостоятелен и в това време някак шеговит тип. И въпреки всичко, в случай че не можете да си се визиите с вратовръзка, пробвайте с папионка. Тя също не се изключва като вероятен и доста гръмък дамски аксесоар.

Към този вид мъжки аксесоари можем да прибавим и Тирантите.
Популярни са главно в края на XIX и началото на XX-ти век, когато са съвсем наложителен детайл от мъжкото облекло. Днес по магазините можем да намерим безпределно многообразие и от дамски модели. И да ги съвместим съвършено с риза, изчистена блуза, потник, както с дънки, по този начин и с формален панталон. А в случай че желаете да сте разнообразни и малко по-неглиже, може просто да ги пуснете да падат свободно от двете страни на дънките ви. Изглежда секси.

Мъжките дънки
Сега ще кажете, че те са си мъжки. За нас има задоволително огромно многообразие от дамски модели, които несъмнено могат да задоволят всичките ни условия и прищявки. Ами, в случай че облечем един мъжки модел? Пробвали ли сте в миналото? Мъжките дънки са леко смъкнати и в тях дупето наподобява по-малко.

Ето, че си дойдохме на думата. Дами, сещате ли се какво е това нещо, което ви е толкоз комфортно и в това време може да е толкоз секси и което вие на 100 % сте носили или носите? И то излиза тъкмо от там. Мъжкия дрешник.
Боксерките, несъмнено! Мъжките боксерки са нещо без което съвсем не можем. Поне аз. Защото са комфортни и тъй като умерено мога да си ги употребявам като панталонки за сън. А дамските им вариации са толкоз доста и разнообразни, че няма метод да пропуснем да им се порадваме, като нещо, “подарено ” ни точно от мъжете.

ImageRightНима не се сещате и за тези груби мъжки обувки, знак на бунтарския дух, които не са пропуснали и нас, дамите?
Кубинките в последно време се завърнаха с гръм и тропот на стилния подиум. Защо не и в нашия обувен боеприпас? Или най-малко в този на по-смелите мъжки девойки.

Някои от нас пък избират уханието на мъжки парфюм върху себе си. И в това няма нищо необичайно или отричано.

В днешно време надали можем да сложим внезапна граница сред мъжкия и дамския дрешник. Мъжете също опитват все по-често в стила си на обличане. Защо и ние да не го вършим, в случай че в действителност имаме нюх, усет и предпочитание да бъдем разнообразни, само че не и гротескни. Важното е да се усещаме добре в кожата си и да знаем, че това, което носим върху себе си е, тъй като ни харесва и тъй като дава отговор на стила ни, показва нашето Аз. А не поради модата. Защото мода без личен жанр не съществува!
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР